Πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Instagram;

Το προφίλ της Pastrykia ξεκίνησε το Μάρτιο του 2014, μετά από λαϊκή απαίτηση. Μέχρι τότε, ανέβαζα τις φωτογραφίες των γλυκών που έφτιαχνα στο προσωπικό μου προφίλ, αλλά κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να διαχωρίσω business from pleasure, που λέμε και στο Κάτω Παγκράτι.

Έχεις γνωρίσει κόσμο μέσω του Instagram;

Χμμμ, κατ’ιδίαν όχι μέσω της Pastrykia (μέσω του άλλου μου προφίλ, του προσωπικού ναι), ωστόσο μιλάω με αρκετές αλληλέγγυες food & pastry bloggers και, κυρίως, χαζεύω πολύ ωραίες φωτογραφίες φαγητών.

Τι θεματολογία σου αρέσει περισσότερο να φωτογραφίζεις;

Γλυκά, τι άλλο!

Δείξε μας την insta-φωτογραφία που έχεις τραβήξει για την οποία είσαι περισσότερο περήφανος.

Ξεχωρίζω 4:

Την πάβλοβα που δεν έφτιαξα εγώ (αλλά φωτογράφισα και έφαγα πάραυτα), λόγω χρωμάτων και συμμετρίας.

Pavlova
Τα Yogie Tea παρέα με το Plymouthi gin, γιατί είναι και τα 2 υπέροχα.

Yogi Tea
Τα μπισκότα με φυστικοβούτυρο, γιατί είναι πεντανόστιμα και –όχι να περιαυτολογήσω – τα έβγαλα πολύ ωραία φωτο (και είχα φοβερό glitter manicure).

PB cookies
Και… τη γιαρμαδόπιτα, γιατί είναι μια φοβερή καλοκαιρινή συνταγή του Άρη (@aris_sotiriou), την οποία κομπόζαρα εξαιρετικά με το deco του μπαλκονιού μου.

Giarmadopita

Πες μας δυο-τρεις λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσουμε.

@aris_sotiriou ο δημιουργός του neanikon.gr, με τις υπέροχες φωτογραφίες (είναι σαν ζωγραφιές, αλήθεια, δείτε!) και τα λαχταριστά πλην υγιεινά γλυκά.
@paleokoritso ορμώμενη από την αγαπημένη συμπρωτεύουσα, αυτό το κορίτσι με κάνει να γελάω κάθε φορά που διαβάζω τα posts της και κάπως να ζηλεύω τις paleo συνταγές τις (μετά τρώω 2 πιτόγυρα και συνέρχομαι).
@emmaforeatingaround αστεία, πάντα χαμογελαστή, μπριόζα και δημιουργός του αξιομνημόνευτου #μηφαςβλακείες

There will be red velvet

A post shared by Η Pastryκιά (@pastrykia) on

Follow @pastrykia

Follow @risegr

Διαβάστε ακόμη:

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr