Φωτομοντάζ η όχι, εμάς μας τρόμαξαν!

Το να σου διηγηθεί κάποιος μια ιστορία τρόμου, είναι πολύ ωραία εμπειρία και μπορεί αν τη βιώσεις σωστά, να σε κρατήσει ξάγρυπνο για ώρες ή και μέρες καμιά φορά. Ωστόσο ένα κομμάτι του εαυτού σου- προκειμένου να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, θα επαναλαμβάνει τη φράση «Ψέματα είναι, από το μυαλό του τα έβγαλε για να σε τρομάξει».

Τι γίνεται όμως όταν εκτός από την αφήγηση μιας τέτοιας ιστορίας, υπάρχουν και φωτογραφίες που πιστοποιούν κατά κάποιον τρόπο την αυθεντικότητα της; Τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα έτσι;

Ορίστε 5 φωτογραφίες που κρύβουν μέσα τους πραγματικά τρομαχτικές ιστορίες.

Το κορίτσι που ακολουθούσε την Anastasia 

fototromou01-risegr

Όταν η Anastasia βρήκε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία , παρατήρησε κάτι εξαιρετικά περίεργο. Πίσω της  στη φωτογραφία στεκόταν ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο η ίδια έβλεπε για πρώτη φορά. Οι γονείς της δε μπορούσαν να αναγνωρίσουν το κοριτσάκι και το μυστήριο παρέμεινε άλυτο για αρκετό καιρό, μέχρι τη στιγμή που η Anastasia επισκέφθηκε ένα μέντιουμ, το οποίο της ανακοίνωσε πως το κοριτσάκι είναι ένα πνεύμα που την ακολουθεί.

Το φάντασμα της λίμνης

fototromou02-risegr

Η Kim Davidson, πήγε για μπάνιο με τα παιδιά της σε μια λίμνη, από όπου προέρχεται και η συγκεκριμένη φωτογραφία. Μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Στη φωτογραφία, εκτός από τα παιδιά της Kim, υπάρχει κι ένα άγνωστο παιδάκι. Όταν η Kim ξεκίνησε την ερευνά της για τα στοιχεία του παιδιού ανακάλυψε πως πρόκειται για την Doreen O’Sullivan, ένα κοριτσάκι που είχε πνιγεί στη λίμνη το 1913.

Ο μηχανικός που πήγε στην κηδεία του

fototromou03-risegr

Ο μηχανικός της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας Freddie Jackson, σκοτώθηκε το 1919. εξ αιτίας του έλικα ενός αεροπλάνου. Αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε να εμφανιστεί σε μια ομαδική φωτογραφία με τα υπόλοιπα μέλη της μοίρας του. Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα της κηδείας του Jackson..

Το πρόσωπο στον τοίχο

fototromou04-risegr

Τι κάνεις όταν η κοπέλα σου δεν πιστεύει ότι υπάρχει φάντασμα στο σπίτι σου; To βγάζεις φωτογραφία

Tο φάντασμα του ασανσέρ

fototromou05-risegr

Αυτήν τη φωτογραφία, την τράβηξε ένας γιατρός  σε κάποιο ξενοδοχείο στη Βολιβία, όπου στην πραγματικότητα οι αυτόπτες μάρτυρες μέσω σχολίων στο Reddit, επιμένουν πως δεν υπήρχε κανείς μέσα στο ασανσέρ.

Πηγή