Αυτή την εβδομάδα η Γιώτα Κατράκη απαντά (χωρίς να το ξέρει) στον Αιμίλιο Νέλλα.

[themify_box style=»blue info rounded» ]

Γιώτα Κατράκη, ιδιωτικός υπάλληλος

[/themify_box]

Πόσα χρόνια είσαι στην Αθήνα;

34

Ποιο μέρος πιστεύεις ότι είναι τέλειο για το πρώτο ραντεβού;

Ε, καλά τώρα, αν ο άλλος σου βγει χαϊβάνι τι να το κάνεις και το τέλειο μέρος για πρώτο ραντεβού. Γενικά στο πρώτο ραντεβού ας πούμε πως είναι ωραίο να ξεκινήσεις μ’ έναν περπάτημα. Διώχνει την ένταση και το “άβολο” χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσεις μισό μπουκάλι Τζόνι. Αν δεν τα βρείτε, χάνεσαι σε κάποιο μυστικό δρομάκι, αν τα βρείτε, κάθεστε κάπου για φαγητό ή ποτό. Το βρήκα, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΚΕΑ!

Ποιο είναι το καλύτερο soundtrack για τις βόλτες στην Αθήνα;

Όσες φορές έχω βγει από το σπίτι με σκοπό να περπατήσω βάζω να παίξει Harold Melvin – Wake Up Everybody, το υπόλοιπο playlist εξαρτάται από τη διάθεσή μου.

Ποιο είναι το σημείο της πόλης το οποίο νιώθεις περήφανος/η  που ανακάλυψες;

Είναι ένας δρόμος πιο κάτω απ’ το σπίτι μου με κλίση που καταλήγει στο Λυκαβηττό και όταν σουρουπώνει έχει κάτι φανταστικά χρώματα. Θα ήθελα να το κατέβω μια μέρα μέσα σ΄ ένα απ’ αυτά τα τεράστια φουσκωτά μπαλόνια.

Λένε ότι η Αθήνα είναι αντιερωτική. Σε ποιο μαγαζί θα έλεγες ότι υπάρχει «παιχνίδι», aka φλερτ;

Μια φορά είχα βρεθεί σ’ ένα τσιφτετελάδικο στην παραλιακή για ένα μπάτσελορ. Δεν έχω ξαναδεί τόσο “παιχνίδι” aka φλερτ.

Τι θέα έχεις όσο απαντάς τις ερωτήσεις;

katraki-1-risegr

Μοιράσου μια φωτογραφία της Αθήνας που έχεις τραβήξει με το κινητό σου.

katraki-2-risegr

Ο προηγούμενος Αθηναίος ρώτησε: Πιστεύεις ότι στις λαϊκές (αγορές) υπάρχει «παιχνίδι» aka φλερτ; Και αν ναι, έχει τύχει κάποιο περιστατικό σε σένα ή σε κάποιον/α γνωστό/η σου που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;

Ψιλοάτυχος ο προηγούμενος ο Αθηναίος, που να ξέρε πως ο επόμενος Αθηναίος θα είναι αυτός με τον οποίο πάει λαϊκή. Και γι’ αυτό θα τον δώσω στεγνά. Προφανώς η απορία αφορά άλλες λαϊκές (αγορές) που δεν έχει πάει ακόμη ο προηγούμενος Αθηναίος, γιατί ο συγκεκριμένος, εκεί που νομίζεις πως διαλέγει φρέσκες ντοματούλες ανακαλύπτεις πως κανονίζει ραντεβουδάκια. Στη Βάρη για κάνα κοτόπουλο, κοψίδια στις Κουκουβάουνες, στη Δροσιά για πεϊνιρλί. Κατάλαβες τι τραβάω;

Τι θα ήθελες να ρωτήσεις τον επόμενο Αθηναίο αυτής της στήλης;

Έχεις μία υπερδύναμη, ποια είναι αυτή;