Μερικές φορές ισχύει το «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς»…

Είναι οι ερωτήσεις που δεν πρέπει να γίνουν. Όπως και αν το δεις το πράγμα. Είναι οι ερωτήσεις αυτές που κάνει ένα αγόρι στην κοπέλα του και αυτόματα την έχει εκνευρίσει στο φουλ. Μην μας πεις ότι δεν σου έχει τύχει, απ’ όποια πλευρά και αν βρίσκεσαι. Ποιες είναι όμως τελοσπάντων αυτές οι ερωτήσεις που μας εκνευρίζουν εμάς τις γυναίκες τόσο πολύ; Εδώ σου έχουμε μαζέψει τις πιο τζιιιζ και πες μας αν συμφωνείς!

1. Γιατί είναι ο μπαμπάς σου τόσο αγενής;

Μα σοβαρά το έχετε σκεφτεί καλά αυτό αγόρια πριν το ρωτήσετε στην κοπέλα σας; Να της θίξετε τον αγαπημένο μπαμπακουλίνο; Λάθος μεγάλο!

GIRL-10

2. Γιάτι πρέπει να αγοράσεις αυτό το φόρεμα; Έχεις ένα σκασμό ίδια φορέματα.

Γιατί έτσι. Πρέπει. Δεν υπάρχει γιατί στο shopping. Μην μας το χαλάτε!

shopping-for-dresses-with-friends-girls

3. Γιατί χτενίζεις τα μαλλιά σου συνεχώς; Μια χαρά είναι!

Έχουμε σχέση αγάπης με τα μαλλιά μας και πιστεύουμε ότι πάντα μπορούν να δείξουν και καλύτερα. Στο κάτω κάτω για να αρέσουμε σε σας το κάνουμε. Ησυχάστε!

anigif_enhanced-buzz-28264-1388944512-10

4. Γιατί φοράς αυτά τα τόσο ψηλά τακούνια αφού σε πεθαίνουν στον πόνο; Μαζόχα είσαι;

Να μια ερώτηση που πρέπει να αποφεύγεται εντελώς. Τα φοράμε γιατί δείχνουμε ωραίες πάνω σε αυτά. Δεν υπάρχει βαθύτερο νόημα σ’ αυτό.

1432114789-tumblr_mvndx0czxx1s82pzao1_400

5. Μα καλά τι λες τόση ώρα στο τηλέφωνο με την κολλητή σου; Το Κυπριακό λύνετε;

Μα καλά είσαι με τα καλά σου και ρωτάς τέτοια πράγματα; Λέμε για σοβαρά πράγματα για εσένα, για δουλειά/σχολή, για εσένα, για ψώνια, για εσένα και πάει λέγοντας…

phone-scene

6. Τι κάνεις τόση ώρα, ακόμα δεν ετοιμάστηκες;

Η προετοιμασία για έξοδο για εμάς είναι ιεροτελεστία. Αφήστε μας να την απολαύσουμε, θέλουμε να είμαστε άψογες!

giphy

7. Πάχυνες; (και όμως έχει ειπωθεί αυτή η ερώτηση!)

Δε χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα σχόλια εδώ. Χ χωρίς πολλά πολλά!

Shocked

8. Γιατί είσαι τόσο νευρική; Ήρθαν (κιόλας) οι δύσκολες μέρες του μήνα; 

Αν μας βλέπετε νευρικές ΜΗΝ μας ρωτάτε τέτοια πράγματα, γιατί το μόνο που θα πετύχετε θα είναι να μας τσιτώσετε περισσότερο. Άσε που για να έχουμε τα νεύρα μας, δεν είναι ανάγκη να έχουμε και περίοδο.

giphy

9. Έκοψες τα μαλλιά σου; (ερώτηση-παγίδα)

Αυτή η ερώτηση είναι παγίδα γιατί:

1. Μπορεί να μην έχουμε κόψει τα μαλλιά μας και απλά να έχουμε αλλάξει χτένισμα, που σημαίνει ότι δεν είσαι πολύ παρατηρητικός, που σημαίνει ότι δε δίνεις πολύ σημασία, που σημαίνει ότι δε μας προσέχεις πολύ και πάει λέγοντας. Οπότε εάν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι υπάρχει αλλαγή στα μαλλιά καλύτερα να μην ανοίξεις ένα τέτοιο θέμα.

2. Μπορεί να έχουμε όντως κόψει τα μαλλιά μας αλλά εδώ και κάποιες μέρες και να το παρατήρησες τώρα με καθυστέρηση, κάτι που αυτόματα σημαίνει πάλι πως… δεν είσαι πολύ παρατηρητικός, που σημαίνει ότι δε δίνεις πολύ σημασία, που σημαίνει ότι δε μας προσέχεις πολύ και μπλα μπλα μπλα. Με άλλα λόγια πες μας απλά ότι είμαστε πολύ όμορφες (που επιβεβαιωμένα πιάνει) και άσε τις συγκεκριμένες ερωτήσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες ! (Ποιος είπε ότι είμαστε εύκολα όντα εμείς οι γυναίκες;)

tumblr_mlb5xtbSv41ql5yr7o1_500

10. Γιατί άργησες;

Μπορούν να μας ρωτάνε όλοι γιατί αργήσαμε εκτός από τα αγόρια μας. Ναι, η αλήθεια είναι αυτό μας εκνευρίζει πολύ ίσως γιατί περιμένουμε να μας έχετε στα ώπα ώπα και όχι να μας περνάτε από ανάκριση β’ βαθμού γιατί αργήσαμε 5, 10, 15 (20, 25) λεπτά βρε αδερφέ!

tumblr_mvnhl8QiYq1rrgl8wo1_250

[themify_button ]Της Έλβης Μιχαηλίδου[/themify_button]
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr