Τραγούδι/στριπτίζ μπροστά σε οθόνη skype! Now top this…

Όλοι έχουμε κάνει μικρές ή μεγάλες αμήχανες κινήσεις για να τραβήξουμε το ενδιαφέρον εκείνου/εκείνης. Συχνά μπορεί να εκτιμήσει την κίνηση και να κολακευτεί, τι γίνεται όμως όταν ΔΕΝ κολακευτεί; Παρακάτω βάλαμε στη σειρά τις πιο γελοίες κινήσεις που έκαναν άνθρωποι για χάρη της αγάπης μέσα από αυτό το Ask Reddit και φυσικά προσθέτουμε μια που είναι η καλύτερη όλων και την έκανε συντάκτης του RISE!

«Στη β’ γυμνασίου, εκτύπωσα στίχους των Green Day και έγραψα «σ`αγαπώ» στο τέλος. Μετά πήρα το χαρτί και το κόλλησα στο γραφείο και στη καρέκλα της. Όχι, δεν της άρεσε καθόλου η ιδέα μου.»

«Αγόρασα λουλούδια, μετά τα άφησα στην πόρτα της. Χωρίς σημείωμα, χωρίς όνομα, τίποτα. Ακόμα κι όταν με ρώτησε αν ήταν δικά μου, κατάπια τη γλώσσα μου. Δεν έχω ιδέα τι στο καλό ήθελα να κάνω.»

«Έγραψα ένα δοκίμιο για να της αποδείξω την αγάπη μου. 7 σελίδες μπρος-πίσω.»

«Όταν ήμουν 14 έκανα ένα ψεύτικο website, για μια ψεύτικη ταινία, ώστε να αποδείξω σε ένα κορίτσι πως έπαιζα σε ταινία.»

«Του είχα δώσει ένα σκουληκάκι, ήμουν 16. Δεν του άρεσε η ιδέα.»

«Είχα μόλις βάλει το Facebook στο κινητό μου και ήθελα να ψάξω το όνομά της για να μάθω πληροφορίες. Όμως αυτό που έκανα τελικά ήταν να ποστάρω συνεχώς το όνομα της στο status μου.»

«Δεν έκανα τίποτα, απλά την κοιτούσα και μετά πήγαινα σπίτι και έβαζα τα κλάματα.» 

«Η κολλητή μου ήταν ερωτευμένη με ένα παιδί που έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του στο δρόμο. Την ώρα που εκείνος σούταρε, εκείνη φόρεσε το μπικίνι της, έβαλε μια φουσκωτή πισίνα στον κήπο και βούτηξε. Αλλά βούτηξε μαζί και ο σκύλος της. Τα αγόρια δεν σταμάτησαν να την κοιτούν και να γελάνε.»

«Ήταν ήδη έτοιμη να μου δώσει «χυλόπιτα», αλλά εγώ το πίστευα, ήμουν σίγουρος  πως θα την κερδίσω, τραγουδώντας Νο Doubt στο τηλέφωνο. 18 χρόνια αργότερα και είμαστε πια παντρεμένοι…με άλλους ανθρώπους.»

«Στο σχολείο, ζωγράφισα μια εικόνα για ένα κορίτσι, ώστε να της ζητήσω να βγούμε. Ήμασταν οι δυο μας, πιασμένοι χέρι στο ηλιοβασίλεμα.»

Συντάκτης του RISE: 

«Εγώ ήμουν στην Αθήνα, εκείνη για Εράσμους στη Βόρεια Γαλλία. Άνοιξα το Skype και ξεκίνησα να χορεύω και να τραγουδάω στο ρυθμό του «Παράφορα» του Σάκη Ρούβα. Έβγαλα και την μπλούζα μου, νομίζοντας πως θα είναι sexy. Δεν ήταν. Η σύνδεση κοβόταν συνεχώς  και εκείνη είδε μόνο μια εικόνα μου να παίζει διακεκομμένα για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ΜΑΥΡΟ. Επίσης, όχι δεν το έκανα σαν τον Ρουβά.»