Ένας συντάκτης του RISE εξηγεί (σχεδόν απολογητικά) γιατί στηρίζει #teamδιάσημοι.

Είμαι από αυτούς που περίμεναν τον φετινό κύκλο του Survivor με αρκετή διστακτικότητα για 2 λόγους: Ο πρώτος είναι ότι οι προηγούμενοι κύκλοι του παιχνιδιού δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα οπότε οι πιθανότητες να μου αρέσει το φετινό ήταν μάλλον ελάχιστες. Ο δεύτερος είχε να κάνει με το διαχωρισμό των ομάδων σε «απλούς παίκτες» και «διάσημους» και ειδικότερα με τα ονόματα που αποτελούσαν την ομάδα των διάσημων, τα οποία ας πούμε στην καλύτερη περίπτωση ότι δεν τα λες και «δυνατά».

Στη συνέχεια ήρθε αυτό το βιντεάκι να μεγαλώσει κι άλλο την περιέργεια και τον σκεπτικισμό μου.

Tελικά το παιχνίδι ξεκίνησε κι εγώ έπεσα εντελώς έξω σε όσα σκεφτόμουν. Τελικά ναι, το παιχνίδι είναι ωραίο κι εθιστικό και οι διάσημοι είναι ξεκάθαρα οι καλύτερη από τις 2 ομάδες.

Δεν έχουν κανένα τουπέ και σνομπισμό   

Όχι απλώς είναι χαλαροί και άνετοι αλλά όπως έχουν πει και οι ίδιοι το «Διάσημοι» είναι απλά ένα όνομα που τους έδωσε το ίδιο το παιχνίδι. Αν δεις τον τρόπο με τον οποίο δέχτηκαν στην ομάδα τους τον «άσημο» Γιώργο των «Μαχητών» θα συμφωνήσεις στάνταρ!

Είναι περισσότερο ομάδα από τους «Μαχητές» 

Ίσως να βοηθά το ότι ψιλογνωρίζονταν μεταξύ από πριν μιας κι ο ένας πήγαινε επίσκεψη στην εκπομπή του άλλου, πάντως το γεγονός παραμένει. Διαχειρίστηκαν την αποχώρηση ενός παίκτη τους (στηρίζουμε κι αγαπάμε την Μαριάννα Την Καλλέργη) εξαιρετικά και τώρα δείχνουν πιο δεμένοι από πριν.

Είναι καλύτεροι στα αγωνίσματα 

https://www.youtube.com/watch?v=8LO3H8Db-tg

Κυρίως γιατί δεν αναλώνονται σε συνθήματα και πικάρισμα των αντιπάλων όταν νικάνε κι αυτό ναι, είναι σωστή στρατηγική!

Είναι ωραίοι τύποι

Κι εντάξει, για τον Χρανιώτη το περίμενα, αλλά εδώ έχουν εμφανιστεί τύποι όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο προσωπικός μου έρωτας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη οι οποίοι έχουν εξελιχθεί σε πολύ αγαπημένους μου, ενώ ακόμα κι εκείνοι που ήμουν σίγουρος ότι θα τους αντιπαθήσω αρκετά όπως ο Σπαλιάρας είναι (σχεδόν) συμπαθείς.

Κάνουν χαβαλέ μεταξύ τους 

Είναι λίγο σαν παρέα σε 5ημερη και πειράζουν ο ένας τον άλλο  με τρόπους που όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει! Οι 4.000 γυναίκες του Σπαλιάρα βγάζουν πολύ περισσότερο γέλιο αν τον πειράζεις κατάμουτρα για αυτές

Δεν κάνουν αδίκως θέμα για πατάτες!

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!

Δες εδώ 7 παίκτες του Survivor που αξίζουν μόνιμο αποκλεισμό στο Νησί.

[themify_button ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_button]
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr