Στο αρχείο του internet υπάρχουν καλά κρυμμένοι θησαυροί 

Ας μεταφερθούμε 13 χρόνια πίσω, στο 2004. Στην εποχή των Ολυμπιακών αγώνων για την χώρα μας, που το facebook μόλις είχε ξεκινήσει την λειτουργία του, οι Green Day είχαν ξυπνήσει για 10η φορά από τον φθινοπωρινό τους ύπνο και ο Justin Timberlake απασχολούσε, αποκαλύπτοντας την ρώγα της Janet Jackson στο ημίχρονο του Superbowl. Είναι η ίδια χρονιά που ο Donald Trump δήλωνε σε show που διοργάνωνε το MTV, την στήριξη του στον Eminem για πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ύστερα από την δυναμική επιστροφή του «Rapgod» στην πολιτική συνείδηση των πολιτών, με ένα βίντεο freestyle που τα βάζει με τον Donald Trump, ο γνωστός ράπερ έχει επανέλθει ξανά στο προσκήνιο και μάλιστα πολύ δυνατά. Για την ακρίβεια υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός από τους θαυμαστές του και αυτά που καταλόγισε μέσα από το βίντεο του στον νέο πλανητάρχη, έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλο θόρυβο, που όλοι στις ΗΠΑ το συζητάνε.

Το 2004 όμως η στάση του Eminem προς τον Trump δεν ήταν τόσο σκληρή, ο κόσμος τον είχε στο μυαλό του σαν   έναν πολύ πλούσιο άντρα και σύμβολο του παγκόσμιου πλούτου και ο λόγος θεωρούταν εντελώς ακίνδυνος. Τόσο πολύ που κανένας δεν θυμόταν τον λόγο στήριξης που είχε βγάλει υπέρ του Eminem, σε show που διοργάνωσε τότε το MTV και είχε την ονομασία The Shady National Convention. Κανένας, εκτός από έναν χρήστη του διαδικτύου με πραγματική μνήμη ελέφαντα που βρήκε το αρχείο και το δημοσίευσε πριν έναν χρόνο. Αυτές τις μέρες όμως που έχει γίνει και ο σχετικός θόρυβος μεταξύ των δυο αντρών, αυτός ο χρήστης είδε το βίντεο του να παίρνει και την ανάλογη αναγνωρισιμότητα.

Επιστρέφοντας στην σημερινή πραγματικότητα, ο σκληρός-απόλυτος λόγος του Donald Trump και οι κινήσεις του δεν έχουν αλλάξει καθόλου, αλλά σίγουρα δεν τρέφει την ίδια εκτίμηση για τον Eminem και δεν θα έκανε τα ίδια σχόλια.

«O Slim Shady είναι ο νικητής. Έχει μυαλό, έχει τα κότσια και έχει την ψήφο του Donald Trump» δήλωνε τότε από το βήμα.