Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι επώνυμοι το παράδειγμά της!

Την Τρίτη ένας σεισμός των 7,1 ρίχτερ έπληξε το κεντρικό Μεξικό σκοτώνοντας μέχρι στιγμής πάνω από 230 ανθρώπους, ανάμεσά τους και αρκετά παιδιά. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αναζητούν τους συγγενείς τους στα συντρίμμια, ενώ τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τυχόν εναπομείναντες επιζώντες στα ερείπια των κτιρίων. Στα νοσοκομεία η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς οι τραυματίες είναι πολλοί και οι ανάγκες για περίθαλψή τους ολοένα και αυξανόμενες. Για τη βοήθεια των αναγκών αυτών η πασίγνωστη μεξικανή ηθοποιός Σάλμα Χάγεκ καλεί τους θαυμαστές της να βοηθήσουν έμπρακτα συνεισφέροντας ότι μπορεί ο καθένας στον έρανο που δημιούργησε η ίδια για το σκοπό αυτό μέσω του CrowdRise. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η ηθοποιός έχει ακόμα δεσμευτεί να διαθέσει το ποσό των 100.000 λιρών για τις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων από τη Unicef. 

«Οι άνθρωποι της χώρας μου έχουν υποστεί έως τώρα τρεις απανωτές φυσικές καταστροφές. Πολλά παιδιά και οικογένειες είναι πληγωμένες και βρίσκονται σε τρομερή ανάγκη», γράφει ο Χάγιεκ στην ιστοσελίδα της συγκέντρωσης των χρημάτων. «Συνεισφέρω 100.000 δολάρια για να υποστηρίξω τις προσπάθειες ανακούφισης της UNICEF. Παρακαλώ να ακολουθήσετε το παραδειγμά μου και να συνεισφέρετε και εσείς με όποιο τρόπο μπορείτε», συνεχίζει η ηθοποιός. Μέχρι στιγμή η κίνησή της αυτή έχει συγκεντρώσει πάνω από 350.000 δολάρια.

Μάλιστα δημοσιεύσε και ένα σχετικό βίντεο για να επικοινωνήσει ακόμα περισσότερο την εν λόγω πράξη της. Δες το βίντεο παρακάτω.

Για να βοηθήσεις στην εκστρατεία και εσύ πάτησε εδώ.