Ο Αμερικανός ηθοποιός και ράπερ κυκλοφόρησε το πρώτο του single μετά το 2005!

Καταπληκτικά τα νέα για τους fans του Γουίλ Σμίθ καθώς κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Get Lit», το πρώτο ύστερα από 12 έτη. Για τη δημιουργία του κομματιού  συνεργάστηκε ξανά με τον DJ Jazzy Jeff, με τον οποίο αποτελούσαν το hip-hop ντουέτο DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince.

Το νέο τραγούδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Μουσικό Φεστιβάλ Livewire, στο Μπλάκμπουλ, στην Αγγλία, όπου ο Γουίλ Σμιθ εμφανίστηκε μαζί με τον DJ Jazzy Jeff, σύμφωνα με το Rolling Stone. Από τις 13 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμο στην πλήρη του έκδοση για streaming ή για ακρόαση.

RISETV_RAP

Εκτός από πολύ επιτυχημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ ο Γουίλ Σμιθ ως ράπερ με το ψευδώνυμο «The Fresh Prince» είχε κάνει αρκετές μουσικές επιτυχίες όπως το Miami, το Summertime και το Gettin’ Jiggy Wit It. Ο Σμιθ και ο DJ Jazzy Jeff συναντήθηκαν τη δεκαετία του 1980 και ως ντουέτο DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince κέρδισαν Grammy για το single τους «Parents Just Don’t Understand». Η τελευταία τους συνεργασία ήταν το 1998 στο «Lovely Daze».

Οι θαυμαστές του ηθοποιού είναι ενθουσιασμένοι που τον βλέπουν να επιστρέφει στη μουσική σκηνή και ελπίζουν ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερο νέο υλικό, μιας και ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι έχει ηχογραφήσει περίπου 30 νέα τραγούδια, οπότε δεν αποκλείεται η κυκλοφορία και ενός άλμπουμ.

Πηγή: www.lifo.gr