Διήμερο πάρτυ με ελεύθερη είσοδο

Πέρυσι μεγάλωσε, ομόρφυνε και τα σπασε κανονικά με περισσότερα από 75 parties και πολλές δεκάδες λόκαλ και international guests στα decks. Φέτος όχι μόνο δεν επαναπαύεται στις δόξες του αλλά ετοιμάζει τόσα κι άλλα τόσα. Αρχής γενομένης από την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, τα Club Nights του six d.o.g.s επιστρέφουν στο Gig Space της Αβραμιώτου με ένα μεγάλο, διήμερο opening party με ελεύθερη είσοδο. Στα decks καλεσμένοι αγαπημένοι DJs και φίλοι, όπως πρέπει για να πάει καλά η χρονιά.

Ξεκίνημα με την καθιερωμένα techno Παρασκευή και ένα εξαιρετικό line up αποτελούμενο από τους: Mackenzie, ιδιοκτήτη του Habeat Records και συνδιοργανωτή των Default parties, Rena, μια από τις επιφανέστερες γυναικείες techno παρουσίες στη χώρα και μέλος του Cannibal Radio, Cirkle, resident των Vault 88 parties και ανερχόμενο μουσικό παραγωγό, καθώς και A.Metz και Jerm, 2/3 των Analogue, ενός απο τα καλύτερα techno party teams & labels της χώρας.

Το Σάββατο θα σημάνει την επανεκκίνηση του Perestroika project, αφιερωμένου στο σύνολο του house ήχου. Από το booth θα παρελάσουν οι Mr. Roussos και K.atou, μέλη του Revolt, ο Lee Burton, από τους επιφανέστερους εγχώριους μουσικούς παραγωγούς στον ήχο του, ο Bengoa, ιδιοκτήτης της Blindstich Records και τέλος ο Pan, resident και head manager του six d.o.g.s.