Χώμα, γρασίδι, ή τσιμέντο. Αντέχεις να πατήσεις το γκάζι και ύστερα να απογειωθείς;

Κανένα άθλημα δεν είναι αληθινό, αν δεν το συνδέσουμε με μια συνθήκη, με μια πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε ως αληθινή. Το μπάσκετ είναι αληθινό, γνωρίζουμε δηλαδή ότι συμβαίνει και μας αφορά, γιατί υπάρχει παντού εκεί έξω, από τα χλιδάτα γήπεδα του NBA μέχρι τις αλάνες που αφήνουμε λύτρα ιδρώτα εμείς οι ίδιοι, παίζοντας με τους κολλητους μας. Το ίδιο ισχύει και με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη του σε απόλυτο βαθμό, μέσα από δράσεις όπως το Dirt Fest που αναμένεται να διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου, στα Κιούρκα!

Τι θα δούμε στο Dirt Fest:

Μετά το περσυνό Flat Track Clinic με τον Αμερικανό Aaron Colton, η Zulap Crew  και η Red Bull θα μας μυήσουν στην ιδέα του flat track, σε ένα απολύτως ελεγχόμενο περιβάλλον, παρέα με τις μοτοσυκλέτες που αγαπάμε, επάνω σε σκληρές, γήινες επιφάνειες. Συγκεκριμένα, στο Dirt Fest θα λειτουργήσουν οι παρακάτω δράσεις:

Εκπαιδευση οδήγησης σε οβάλ πίστα  υπό τις συμβουλές των εκπαιδευτών του Riding School, αλλά και προετοιμασία για συμμετοχή σε νυχτερινές head-to-head διαδρομές.

– υπαίθριο παζάρι μεταχειρισμένων ρούχων/αξεσουάρ/ανταλακτικών μοτοσυκλέτας, μια καλή ευκαιρία να αδειάσετε τις αποθήκες σας (ή να γεμίσετε καινούριες..)

– Junior Academy για (πολύ) νέους μοτοσυκλετιστές!

– food & drinks service από το Rey Pablo

– Μουσικές από το Red Bull jeep, τον DJ Riskokindinos

Live Dj session από τον Σπύρο Μαργαρίτη (20:00)

Η είσοδος για τους θεατές είναι δωρεάν από τις 16:00 και μετά, ενώ για όσους θέλουν να οδηγήσουν, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ανοίξει στο goo.gl/zSgvit