Μια πρωτοβουλία του πατέρα της!

Έχουν περάσει 6 χρόνια από το θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας Amy Winehouse και η οικογένειά της φαίνεται ότι ακόμα εξακολουθεί να ψάχνει τρόπους να κερδίσει χρήματα από το όνομά της. Αυτή τη φορά μιλάμε για ένα μιούζικαλ για τη ζωή της, που ετοιμάζει ο πατέρας της Mitch Winehouse. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια του Amy Winehouse Foundation Gala, σύντομα θα υλοποιηθεί ένα μιούζικαλ που θα υμνεί τη μουσική και τη ζωή γενικότερα! Σύμφωνα με το The Sun ο ίδιος δήλωσε: «Είναι κάτι που θα ήθελα πραγματικά να συμβεί και είπα ότι είμαι ευτυχής για το ότι θα προχωρήσει. Θέλουμε να κάνουμε κάτι για να θυμάται το κοινό την Amy για το τι ήταν, γιατί υπάρχουν πολλά περισσότερα γι ‘αυτήν από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.»

RISETV_AMY01

Στο «Amy», το ντοκιμαντέρ του 2015 που παρουσιάζει τη ζωή της με κάθε λεπτομέρεια, ο Mitch Winehouse παρουσιάζεται ως κακοποιός, εκμεταλλευόμενος την κόρη του. Ο ίδιος αργότερα εξήγησε λέγοντας ότι το «ντοκιμαντέρ» που κινηματογραφούσε, που ονομάζεται «Η Κόρη μου, η Amy», δεν ήταν μια «αρπαγή» χρήματος, αλλά μια προσπάθεια να βοηθήσει μιας και, όπως είπε, είναι πολύ συχνό φαινόμενο τα προβλήματα με τον εθισμό. 

Η Winehouse μπορεί να έφυγε από τη ζωή εξαιτίας ναρκωτικών και αλκοόλ, αλλά αυτό που την κατέστησε αξέχαστη ήταν η ιδιαίτερη φωνή της συνδυασμένη με μια εκπληκτική προσωπικότητα. Και αυτή η διάσταση είναι που θα τονιστεί ιδιαίτερα στο επερχόμενο μιούζικαλ. Ανυπομονούμε!