Όπως θα έκανε κάποιο βαρύ ψυχοτρόπο ή ένα καλογυρισμένο ντοκιμαντέρ.

Από τη μία, της έχουμε αδυναμία, όπως έχουμε στους περισσότερους νέους Έλληνες καλλιτέχνες που καταφέρνουν να κάνουν ντόρο στο εξωτερικό. Από την άλλη, μας δίνει τις ευκαιρίες να επιβεβαιώσουμε πως καλά κάνουμε. Όποτε αποφασίσαμε να μην το κρατήσουμε μυστικό και να πούμε ευθαρσώς πως το νέο single της Aphty Khea είναι στα γούστα μας.

 

Ναι τα γούστα μας περιλαμβάνουν ψυχεδελικές βόλτες σε διάφορα κομμάτια του γαλαξία (γι’ αρχή), προτού καταλήξουμε να εξερευνούμε απόμερες γωνιές του πλανήτη μας και τα όρια της διαθέσιμης VR τεχνολογίας. Στο video για το Peacebloom αυτά είναι τα στοιχεία που, μόνο όταν το δεις ιδίοις όμμασι, μπορείς να πιστέψεις πως συνθέτουν το σκηνικό μιας trippy περιπλάνησης και δεν αγγίζουν την υπερβολή.

Ο ήχος της Aphty Khea γνωστός, συνεχίζει να ερευνά τον χώρο μεταξύ trip hop και αποδομημένου, σχεδόν μπλουζιάρικου, hip hop. Απ’ ό,τι φαίνεται ο χρόνος που πέρασε στον προσφυγικό καταυλισμό του Καλαί την έχει εμπνεύσει με τρόπους που ανυπομονούμε να δούμε και στο μέλλον.

[themify_button ]Του Σπύρου Μαργαρίτη[/themify_button]