Την αγαπάει η πατρίδα της και δεν το κρύβει!

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνεις που περνούν στην… αιωνιότητα αποκτώντας είτε κάποιο μνημείο είτε κάποιο δρόμο με το όνομά τους. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Rihanna να αποκτήσει το δικό της δρόμο στην πατρίδα της, το νησί Barbados. Η οδός θα λέγεται Rihanna Drive και θα βρίσκεται στην περιοχή καταγωγής της, Saint Michael. Τα νέα προήλθαν από το Υπουργείο Τουρισμού του νησιού, το οποίο ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματος της επίσημης οδού Westbury New Road, όπου μεγάλωσε η Rihanna, σε Rihanna Drive. 

«Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, η κυβέρνηση του Barbados θα αλλάξει επισήμως το όνομα της Westbury New Road που βρίσκεται στο St. Michael σε Rihanna Drive προς τιμή της πασίγνωστης τραγουδίστριας με καταγωγή από το νησί Barbados, Rihanna, η οποία μεγάλωσε στη Westbury New Road» αναφέρει η δήλωση του Υπουργείου Τουρισμού. Φυσικά, η RiRi σχεδιάζει να είναι παρούσα στην εκδήλωση της αποκάλυψης της νέας ονομασίας της οδού.

RISETV_RIHANNA01

Παρόλο που η Rihanna εγκατέλειψε το σπίτι της στο Saint Michael για να περιοδεύσει στον κόσμο και να γίνει pop star, επισκεπτεται τακτικά την πατρίδα της – παρακολουθώντας το τοπικό Φεστιβάλ CropOver ετησίως – ενώ διατηρεί ακόμα ένα σπίτι εκεί.

Επίσης, έντονη είναι και η φιλανθρωπική της δράση στην ιδιαίτερη πατρίδα της, μιας και τα τελευταία χρόνια, η RiRi υποστήριξε την κατασκευή μιας τεράστιας εγκατάστασης για τον καρκίνου του μαστού στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Bridgetown του νησιού Barbados. 

RISETV_RIHANNA02