Αντίσκηνο θα στήσουμε στο φετινό Plisskën  για να δούμε αυτούς τους καλλιτέχνες.

Ο χειμώνας συνήθως είναι μια εποχή που δεν ευνοεί την διεξαγωγή festivals. Παρ`όλα αυτά, η ομάδα του Plisskën είναι πολύ ατρόμητη για να μην καλέσει μερικά από τα πιο «ΤΩΡΑ» ονόματα της σύγχρονης μουσικής για να εμφανιστούν live στο φετινό festival. Σε ένα ακαταμάχητο lineup (δεν αστειευόμαστε και τόσο για το «αντίσκηνο») που κατάφερε να συμπτυχτεί σε ένα –μαραθώνιο- διήμερο, παρατηρούμε ότι υπάρχουν λαμπερές συμμετοχές από ονόματα όπως ο Mac DeMarco, οι Holy Fuck, ο Andy Stott, o Mulatu Astatke, οι Liars και πολλά ακόμα αστέρια που συνήθως εμφανίζονται σε γνωστά festivals του εξωτερικού. Δώσε βάση:

Στην εμφάνιση της Λένας Πλάτωνος

Γιατί είναι ένας θρύλος της ηλεκτρονικής/ποπ μουσικής και η εμφάνιση της σε ένα 20-30something φεστιβαλικό κοινό αποτελεί στοίχημα, που θα βάλει με τον εαυτό της και θα το κερδίσει.

Στο ταξίδι για τον εφιαλτικό urban κόσμο του Andy Stott

Urban ηχοτόπια ρομαντικής μελαγχολίας και απόηχοι clubbing σαν νανουρίσματα για τη γενιά των millennials, σε ένα set που θα σε ταξιδέψει μακριά.

Στο dancer/rock υβρίδιο των Holy Fuck

Παίζουν live με keyboard-παιχνίδια και όπλα Star Trek και ένα προτζέκτορα ταινιών 35 mm και πανκ κιθάρες και sequencers που φτύνουν ηλεκτρονικούς ήχους. Είναι μια γιορτή. Και μια διαδήλωση μαζί.

Στο jazz fusion party του Mulatu Astatke

«Γιορτή και διαδήλωση» και jazz παράνοια μαζί. Ότι και να σου πούμε γι`αυτό το live είναι λίγο.

ΣTON MAC DEMARCO

(εδώ δεν χωράνε λόγια, απλά πάτα το play)

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα του Plisskën εδώ και κλείσε τα εισιτήρια σου (σύντομα, εξαντλούνται) εδώ!