Οι Για Πάντα Χοντροί δεν είναι κίνημα, είναι ιδέα.

Πριν λίγο καιρό ήταν που ανακαλύψαμε το page των Για Πάντα Χοντροί και μείναμε με το στόμα ανοιχτό: Οι τύποι που το έχουν τρώνε πολύ, τρώνε πολύ κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! Πώς; Έχεις φάει την αγαπημένη σου γκουρμεδιά και το ΄χεις απολαύσει όσο τίποτα; Είναι κρίμα να ξεχάσεις την επική αυτή στιγμή… Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την απαθανατίσεις κάνοντας το σωστό κλικ στο… άδειο πιάτο! Το ποιοι κρύβονται πίσω από το όλο εγχείρημα προφανώς δεν θα το μάθουμε, μα ξέρουμε πολύ καλά πως μπορεί και να ΄ναι ο καθένας από εμάς. Γιατί λέει! Γιατί είμαστε όλοι μας φαγανοί, τι να κάνουμε!

– Είστε οι διάσημοι Για Πάντα Χοντροί με το όνομα! Πώς επανήλθατε στο προσκήνιο και πόσα γεύματα προηγήθηκαν πριν τη μεγάλη απόφαση;

Όταν ξεκινήσαμε το πέιτζ το είχαμε σε ένα κομπιούτερ σε ένα δωμάτιο. Το δωμάτιο αυτό είχε μια στενή πόρτα και ένα μικρό παράθυρο. Από τα πολλά φαγητά όμως που τρώγαμε για συντηρηθεί το πέιτζ πήραμε τόσα κιλά που δεν χωράγαμε πλέον από την πόρτα. Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια για να χάσουμε 3,7 κιλά ώστε να χωρέσουμε ξανά. Πήραμε λοιπόν την μεγάλη απόφαση να πάρουμε σμαρτ φόουν για διαχειριζόμαστε από οπουδήποτε το πέιτζ και να μην ξανασυμβεί αυτό με την πόρτα.

– Ποιο το ερέθισμα για να φωτογραφήσετε ένα (άδειο) πιάτο; Υπάρχει κάτι το εκλεκτό στο συγκεκριμένο πιάτο πριν το μεγάλο κλικ;

Εμείς πάντα ξεκινάμε για να φωτογραφίσουμε γεμάτο πιάτο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να βγάλουμε το κινητό για να τα φωτογραφίσουμε, τα έχουμε φάει όλα. Το μεγάλο κλικ έχει να κάνει με το μεγάλο ΜΠΕΡΠ.

– @giapantaxontroi είστε χοντροί ή μας δουλεύετε;

Για το ύψος μας θεωρούμεθα υπέρβαροι όχι απλά χοντροί. Γατάκια. Γενικά το δουλεύουμε. Σημασία έχει να είσαι χοντρός στην ψυχή.

– Ποιο το αγαπημένο σας πιάτο (έως τώρα);

Το πρώτο πιάτο που αναρτήσαμε. Αγάπη πιο παντοτινή και από ερωτευμένο ζευγάρι σε διαφήμιση σοκολάτας. ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ.

– Tο πιάτο των ονείρων σας τι θα εμπεριείχε;

ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ. – ενός λεπτού σιγή-

– Tι άλλο να περιμένουμε από εσάς; Μήπως να γίνετε κίνημα; 

Υπάρχει ήδη ένα κίνημα χοντρών (facebook.com/xontroi) το οποίο υποστηρίζουμε από την αρχή του. Όπως και τους άλλους τους φαγανούς (facebook.com/itstheeaters). Αλλά εμείς δεν είμαστε κίνημα, εμείς κινούμε τα νήματα. Σκεφτόμαστε πολλά για το μέλλον, η κυριαρχία μας θα έρθει ένα πιάτο τη φορά. Άδειο.

Μια (1) ολόκληρη βασιλόπιτα. Φλουρί δεν είχε ή το κατάπια.

A photo posted by Για Πάντα Χοντροί (@giapantaxontroi) on

Αυγά τηγανητά με πατάτες τηγανητές και φέτα. #giapantaxontroi

A photo posted by Για Πάντα Χοντροί (@giapantaxontroi) on

Μύδια αχνιστά με καραμελωμένα κρεμμύδια και απαλή σως μουστάρδας. #giapantaxontroi

A photo posted by Για Πάντα Χοντροί (@giapantaxontroi) on

[themify_button ]Της Σοφίας-Θεοδώρας Γιλτίζη[/themify_button]