Όχι, το The Daily Owl δεν είναι ένα ακόμα site αναψυχής…

Η Ναταλί Σαϊτάκη είναι μια γυναίκα με πάθος, που ζει, κινείται και σκαρφίζεται τις πιο ωραίες αστρολογικές προβλέψεις αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου την οποία ζούμε. Γιατί έχουμε ανάγκη από όμορφα πράγματα, λέξεις και ανθρώπους να συμβούν. Και το The Daily Owl της Ναταλί είναι ακριβώς αυτό που θα διαβάσεις και θα σου χαρίσει ένα σύντομο -τουλάχιστον- χαμόγελο. Δεν είναι οι προβλέψεις της, όχι, όσο το περιτύλιγμα που τις συνοδεύει: Και μας κάνει όλους να χαμογελάμε! Η Ναταλί παρ΄όλα αυτά δεν είναι αστρολόγος. Σπούδασε Nομική αλλά έχει βρει πιο ευχάριστα πράγματα για να ζει τη ζωή της όπως αυτή θέλει… (να, δες και εδώ)

– Τελικά τι επαγγέλλεσαι Ναταλί Σαϊτάκη; Kαι σαμπουάν και κοντίσιονερ και μαλακτικό μαζί;

Και με το marketing στο Cap Cap ασχολούμαι, και pop culture αναλύσεις γράφω, και τα άστρα μελετάω. Κοινώς, έχω πρόγραμμα.

– Tα ζώδια και το The Daily Owl πώς προκύπτουν; Ποια η σχέση σου με την αστρολογία;

Το Daily Owl, η καθημερινή εφημερίδα για μάγισσες και μάγους, ξεκίνησε ως το ηλεκτρονικό περιοδικό του Cap Cap και πλέον διανύει την δική της αυτόνομη πορεία. Η αστρολογία ήταν υποχρεωτικό μάθημα στο Durmstrang Institute, όπου φοίτησα για ένα χρόνο χάρη στο πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών ανάμεσα σε αυτό και την Ακαδημία Beauxbâtons. Έτσι ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με αυτό το συναρπαστικό αντικείμενο. Ξεκίνησα να γράφω προβλέψεις τις Παρασκευές στο Twitter και σταδιακά η «εκπομπή», όπως την αποκαλώ, «Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια», απέκτησε τη δική της στήλη.

– Σου λείπουν πολύ οι Απαράδεκτοι, ε; Κάθε ζώδιο και gif, κάθε καημός και δάκρυ! Πώς μπορείς και συνδυάζεις Harry Potter και Απαράδεκτους μαζί;

Οι Απαράδεκτοι μου λείπουν όσο έλειπε στον διευθυντή του Σπύρου το σπιτικό φαγητό, ευτυχώς, όμως, είναι εξαιρετικά «Απαράδεκτοι» οι φίλοι μου – κι εγώ μαζί τους – ώστε αυτό το κενό να αναπληρώνεται καθημερινά. Ο Harry Potter και οι Απαράδεκτοι έχουν το εξής κοινό στοιχείο, μέσα στις χαοτικών διαστάσεων διαφορές τους: έχουν μια ατάκα ή μια ιστορία που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, καλύπτουν όλο το φάσμα της ανθρώπινης ζωής, από τη συζήτηση για τα ιδεολογικά διλήμματα της αριστεράς ως την εύλογη χρήση ξορκιών στην καθημερινότητα εκτός Hogwarts.

– Ποια φανταστική στήλη θα ήθελες πολύ να προσθέσεις μελλοντικά στο σάιτ;

Η στήλη που θα προστεθεί σίγουρα είναι αυτή των συμβουλών για σχέσεις. Καλή η ενημέρωση για το σινεμά και την τηλεόραση, καλή και η ανάλυση του χαριποτερικού σύμπαντος, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να λύσεις και τα αισθηματικά σου.

– Πολύς κόσμος, μαζί και εγώ, γουστάρουμε πολύ το τρόπο που γράφεις για τα ζώδια: Πώς σου ακούγεται αυτό μις νέα Παγιατάκη; Ή μήπως νέα Πατέρα; Ή μήπως προτιμάς τον Χορταρέα; 

Ή μήπως νέα Sibyl Trelawney; Αν και εγώ δεν είμαι τόσο κακοχάμπερη, παρότι οι αναγνώστες συχνά πιστεύουν το αντίθετο, καθώς οι προβλέψεις μου τους αναγκάζουν να «βουτήξουν» στα άδυτα της ψυχής τους και να έρθουν αντιμέτωποι με τις εμμονές, τα λάθη και τους φόβους τους. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και να ξέρετε ότι αν σας πικραίνω καμιά φορά, είναι για να σας ταρακουνήσω, ώστε να φτιάξετε τη ζωή σας όπως τη θέλετε στα αλήθεια.

– Και τέλος, θα ήθελα μια πρόβλεψη για το ΄17 αλλά και για μένα!

Το 2017 δίνουμε σημασία στην εσωτερική μας φωνή. Δυναμώνουμε την έντασή της και πραγματώνουμε αυτό που έλεγε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο επεισόδιο με τη διαφήμιση του ούζου: «Υπάρχεις μόνο όταν κάνεις αυτό που θες χωρίς να ντρέπεσαι για την επιλογή σου». Αλλάζουμε σελίδα σε κάθε τομέα, αποδεχόμαστε τις απώλειες και προχωράμε μόνο με έναν τρόπο – μπροστά.

Εκεί όπου το σφυροκόπημα του Κρόνου οδεύει στην ολοκλήρωσή του και σε αφήνει πιο σοφή, Σοφία, και πιο κατασταλαγμένη, ο Ουρανός στον Κριό σε ωθεί σε δυναμικές κινήσεις, επαναπροσδιορισμό σχέσεων και ενθουσιώδη ξεκινήματα. Είσαι κάτι σαν το ελληνικό εκλογικό σώμα το 1981, δηλαδή, απλά πρέπει να προσέξεις μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και σου μείνει η ίδια «κυβέρνηση» για μια οκταετία.

[themify_button ]της Σοφίας-Θεοδώρας Γιλτίζη[/themify_button]