Είναι Ελιτίστρια. Είναι Πασοκ. Είναι η Μικαέλα Ζορμπά (και έχει τσαντίσει τον Η.Κασιδιάρη). #ΕΡΧΟΜΑCTE

Μπορεί να την έχεις πετύχει στα social media, καθώς βουτάει στην πισίνα της ή βγαίνει σε κάποιο πολυτελές εστιατόριο ή κάνει ένα κατατοπιστικότατο review στην τηλεοπτική σειρά «Suits» ή μιλάει χωρίς να φιλτράρει τα λόγια της με επιφανή στελέχη της κυβέρνησης/αντιπολίτευσης στο Twitter. Αφού μάζεψε αρκετά παράσημα (μπλοκ) και προκάλεσε κάθε τρολ των εγχώριων social media σε σημείο νευρικού κλονισμού, η Μικαέλα Ζορμπά έκανε αυτό το video:

Προφανώς και το video «Είμαι Πελούσια. Είμαι Ελιτίστρια. Είμαι Πασοκ» είναι μια κραυγή αγωνίας για όλα τα παιδιά εκεί έξω που έχουν χρήματα και φοβούνται να τα ξοδέψουν. Μίλησα γι`αυτά τα παιδιά και γι`ακόμα περισσότερα, ένα απόγευμα ημέρας Αγίου Βαλεντίνου, με την ίδια τη (Βασίλισσα) Μικαέλα, ένα κορίτσι, που μπορεί να είναι η ελπίδα για την αναγέννηση της ελληνικής πλουτοκρατίας, μπορεί να είναι και η βραδυφλεγής καταστροφή της.

 

Ποια είσαι; Γιατί πιστεύεις ότι σε ακολουθούν 13.850 άτομα στο Facebook;

16708458_10155005572422298_3913780683209651724_n

«Είμαι η Μικαέλα Ζορμπά στα εύκολα και Μαίρη Συνατσάκη στα δύσκολα.»

«Είναι απορίας άξιον, δεν έχω καν ωραίο κώλο.»

Πόσο επικίνδυνο για την ψυχική υγεία ενός ανθρώπου που έχει πισίνα, χρήματα στο εξωτερικό και ψηφίζει Πασοκ είναι το να επικοινωνεί με (αρκετό) κόσμο στο Facebook και το Twitter; Ποιους έχουν τσαντίσει περισσότερο οι απόψεις σου;

«Είναι αρκετά επικίνδυνο, μην το δοκιμάσετε στο δυαράκι σας στο Λιόπεσι.»

«Ξεκάθαρα τους αριστερούς. Όπως μπαίνεις, ή όπως βγαίνεις από την πισίνα θα μου πεις; Τελοσπάντων, αν ήμουν ο Χριστός θα τους συγχωρούσα. Όμως δεν είμαι.»

Πρόσφατα ξεκίνησες μια εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό Amagi μαζί με τον Πάνο Σακκά, αν και δεν έχεις ιδέα από ραδιόφωνο. Γιατί;  Δώσε ένα κίνητρο σε όσους μας διαβάσουν για να ακούσουν την εκπομπή σου.

15977208_10154903151212298_3700590231246981199_n

«Γιατί το ραδιόφωνο δεν παχαίνει. Λοιπόν, οι 100 πρώτοι που θα μας ακούσουν ο Πάνος υπόσχεται ότι θα τους κάνει με τα χεράκια του χωρίς γάντια μια εξέταση ούρων και ένα σπερμοδιάγραμμα.»

Όταν πρωτοείδα το video σου «Είμαι Πελούσια…» το μυαλό μου πήγε στη Μαίρη Συνατσάκη. Πολλοί έγραψαν ότι είναι μια «σατιρική» απάντηση στο δικό της video. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Τελικά σε ποιους απευθύνεται;

«Θα ήταν απάντηση αν με είχε ρωτήσει κάτι η Μαιρούλα. Ήθελα απλώς να βγάλω από τις walk-in closets τους όλους τους πελούσιους, έχοντας οικειοποιηθεί απλώς το στυλ της Συνατσάκη. Έδωσα πιστεύω, δύναμη σε όλα τα πελούσια παιδιά εκεί έξω. Έχω φίλους πελούσιους, δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσουν να ξοδεύουν ασύστολα τα χρήματά τους, αρκεί να μην φοβούνται να προκαλούν.»

Ποιοι αντέδρασαν περισσότερο όταν βγήκε το video;

«Kάτι fans της Μαίρης, μέλη της Mensa, με κατηγόρησαν ότι την αντιγράφω.»

Όμως το video «Είμαι Πελούσια…» δεν είναι η πρώτη φορά που λές όλα όσα έχεις στο μυαλό σου χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Από την εμπειρία σου στα social media, πόσο ανοικτά είναι τα μέλη της κυβέρνησης/αντιπολίτευσης μας στο διάλογο με τους πολίτες;

«Έχω φάει block από Κασιδιάρη, Χαϊκάλη, Πολάκη και άλλους. Προσπαθώ και από Καμμένο.»

Διανύουμε εβδομάδα Αγίου Βαλεντίνου και Τσικνοπέμπτης. Τι σημαίνουν για σένα αυτές οι δυο «γιορτές»;

«Όπως έγραψα και σε status στο Facebook “Αγίου Βαλεντίνου μόνη και Τσικνοπέμπτη το διαιτολόγιο γράφει φασολάκια”

Πού θα ήθελες να βρίσκεσαι μετά από 10 χρόνια; Πιστεύεις ότι και τότε θα χρειαστεί να κάνεις ένα video παρόμοιο με το “Eίμαι Πελούσια»;

«Θα ήθελα να βρίσκομαι εντός Ευρωζώνης. Αν δεν έχω παχύνει.»

Σ`ευχαριστώ Βασίλισσα.

Εγώ σ`ευχαριστώ Γιάννη, είσαι γουστόζος.

 

Δες εδώ:  Η Μαίρη και η Τατιάνα: 8 ξεσπάσματα τηλεπερσόνων που μας έκαναν να τους συμπαθήσουμε

[themify_button ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]