Εσύ ήξερες πως έχει ανάγκη την στήριξή μας;

Το Άσυλο Ανιάτων μετρά 123 χρόνια ιστορίας στην Κυψέλη και ως τώρα δεν έχει πάψει να βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι αντίξοες συνθήκες της τρέχουσας οικονομικής κρίσης έχουν επηρεάσει σημαντικά την ίδια τη λειτουργία του και με 170 ασθενείς που πάσχουν από ανίατες ασθένειες όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η συνέχιση του έργου του.

Οι καλλιτέχνες Cacao Rocks & Οpium ενημερώθηκαν για την κατάστασή του μετά από σχετική πρόσκληση φίλου και γείτονα του Ασύλου Ανιάτων και επισκέφτηκαν τον χώρο για να τον ομορφύνουν λίγο με τα χρώματά τους. Ο Cacao Rocks μας μίλησε και μας είπε: «Το Άσυλο σε αυτή τη φάση δεν έχει αρκετά χρήματα ούτε για τις λειτουργικές του ανάγκες και είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει μείνει ανοιχτό. Εμείς απλά βάψαμε τους τοίχους του. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί χάρηκαν πάρα πολύ και έτσι μας ζήτησαν να βάψουμε όλο τον εξωτερικό τοίχο. Τώρα βέβαια πρέπει να βρω χορηγό για τα χρώματα…».

Και όσον αφορά την εμπειρία του αυτή;

«Ήταν πολύ όμορφα και πήρα πολύ χαρά που άρεσε στο κόσμο του Ασύλου! Η βιωματική αξία και η χαρά που παίρνεις αξίζει πιο πολύ από τα χρήματα. Γραφικό αλλά έτσι είναι. Η γειτονιά που έχει ξεχαστεί λίγο εκεί πάνω σαν να φώτισε λίγο…«.

[themify_button ]Της Σοφίας-Θεοδώρας Γιλτίζη[/themify_button]