Τώρα που πήραν το κολάι…

Η Σtella επιλέχθηκε φέτος για να συμμετάσχει σε ένα από τα πλέον διάσημα παγκόσμια μουσικά φεστιβάλ, το SXSW του Tέξας! Στις 18 του προηγούμενου μήνα λοιπόν, στο South by Southwest, η Σtella και η μπάντα της μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους και με το που γύρισαν κυκλοφόρησε και το νέο βίντεο κλιπ της «Works For You» που έκανε πρεμιέρα στο i-D! Φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να τη ρωτήσουμε 2-3 πράγματα μιας και δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Τέξας, πόσο μάλλον να τους επιλέξουν για να παίξουν σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά & κινηματογραφικά φεστιβάλ: Σtella κύριοι…

– Πώς είναι εκεί στο Ώστιν του Τέξας που ίσως κανείς από εμάς δεν επισκεφτεί ποτέ! Τι σου έκανε εντύπωση;

Ωραίο το Ώστιν, είναι μια πόλη που αντιλαμβάνεται κανείς πως υπάρχει μια συνεχής ανάπτυξη. Βέβαια το εντυπωσιακότερο όλων ήταν το φεστιβάλ και πως απλώνεται κυριολεκτικά σε όλη την πόλη.

– Kάτι που είδες και δεν θα ξεχάσεις; Άντε, πολλά!

Μια μέρα είδαμε έναν κύριο μέσα στο πλήθος που κρατούσε μια μεγάλη τσάντα και καθώς πλησιάζαμε είδαμε κάτι να κουνιέται μέσα σε αυτήν τη τσάντα και κοιτάζοντας λίγο καλύτερα είδαμε πως είχε ένα μικρό καγκουρό μέσα σε αυτήν. Στη συνέχεια έδινε την τσάντα και σε άλλους να την κρατάνε, με το μικρό καγκουρό μέσα. Νομίζω σε κάλυψα.

– Θα μπορούσες να αφήσεις τη ζωή εδώ για εκεί; Κι αν μπορούσες να φέρεις κάτι από εκεί εδώ, είτε χειροπιαστό – είτε όχι, τι θα ήταν αυτό;

Επειδή όλο αυτό είναι ακόμα πολύ φρέσκο και η αλήθεια είναι πως περάσαμε πάρα πολύ ωραία, αφού το Ώστιν είναι ένα μέρος που έχει την μουσική σαν θεό, ναι μάλλον θα ζούσα εκεί. Θα έφερνα πίσω περισσότερα venues μικρά, μεσαία ή μεγάλα γιατί μάλλον τους περισσεύουν. Είναι αμέτρητα.

– H εμπειρία του να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο φεστιβάλ; Θα ήθελες να επαναληφθεί με ένα άλλο, ίσως και μεγαλύτερο; Πες μου ποιο!

Πολύ ωραία εμπειρία γιατί ήταν η πρώτη μας συμμετοχή σε ένα τέτοιο φεστιβάλ και μάθαμε πολλά από αυτό. Θέλω σίγουρα να επαναληφθεί, θα κάνω αιτήσεις και για άλλα, μικρότερα ή μεγαλύτερα δεν έχει σημασία.

– Άκουσες κάποιον άλλο καλλιτέχνη στο festival και να ενθουσιάστηκες πολύ;

Άκουσα τους White Denim και τους She-Devils και μου άρεσαν πολύ. Φοβερά live και τα δυο για διαφορετικούς λόγους.

– Ελλάδα τώρα! Πες μας τα επόμενά σου σχέδια …

Έχουμε ένα live 5 Μαΐου στο Μπάγκειον για να γιορτάσουμε το νέο άλμπουμ!

Δες εδώ τη σουρεάλ συνάντηση Σtella και Larry Gus!

[themify_button ]Της Σοφίας-Θεοδώρας Γιλτίζη[/themify_button]