Ακραία όμορφες κάλτσες…

Οι Sock-ing κάλτσες είναι ότι πιο νέο θα δεις να κυκλοφορεί καθώς ζεύγη καλτσών με ευφάνταστες -και όχι μόνο- φράσεις της καθημερινότητας, στα αγγλικά, πλασάρουν νέα μόδα στις κάλτσες! Μιας και ο χειμώνας στην Ελλάδα δεν διαρκεί πολύ (φέτος και με το παραπάνω!), τα κοντά σορτσάκια αλλά και τα ψηλά ρεβέρ, συνδυάζονται τέλεια με κάλτσες που τα παιδιά φτιάχνουν όχι μόνο με μεράκι αλλά και… σόκιν χιούμορ!

– Ποιοι είστε, τι κάνετε και πώς σας ήρθε η ιδέα για αυτές τις σόκινγκ κάλτσες!

Την Άνοιξη του ΄16 με κουμπάρο τον Αργυρή έγινε η γνωριμία του Αντώνη με το Βασίλη (Αντώνης, κατασκευαστής κάλτσας – Βασίλης, πωλητής ρούχων – Αργύρης, πωλητής εσώρουχων) και έπεσε η ιδέα να φτιάξουμε ένα label με καθαρά street χαρακτήρα. Και εγένετο SOCKING!

socking-1-risegr

– Ο κόσμος, πλέον, βγάζει το άχτι του παντού. Αυτά που θα ΄θελε να πει, κυρίως. Γιατί επιλέξατε ως μέσο επικοινωνίας τις κάλτσες; Πρωτότυπο!

Εκμεταλλευτήκαμε τη μόδα του κομμένου παντελονιού και το ότι όπου και να κοιτάξεις γύρω σου βλέπεις σηκωμένα ρεβέρ άρα με την κάλτσα θεωρήσαμε πως είχαμε συγκριτικό πλεονέκτημα. Εξωτερικεύσαμε τα συναισθήματα μας και ευτυχώς βρήκαμε την ανάλογη ανταπόκριση.

– Από τι εμπνέεστε για να βγει κάποιο κομμάτι με μια συγκεκριμένη φράση πάνω; Η πραγματικότητα η οποία ζούμε ίσως;

Την μοναξιά και την απομόνωση της νεολαίας.

– Υπάρχει κάτι, από φράση μέχρι σχέδιο, το οποίο θα θέλατε να αποτυπωθεί στις κάλτσες σας αλλά δεν γίνεται;

Όχι, ο καμβάς-κάλτσα είναι ανεξάντλητος και ειδικά τώρα με τις νέες καλτσομηχανές ρομπότ οι δυνατότητες σχεδίων και logo είναι άπειρες.

socking-3-risegr

– Η φράση “Είναι διαβόλου κάλτσα” καταλάβατε ποτέ τι ήθελε να πει; Σας δίνω ιδέα, φτιάξτε μια τέτοια!

Πολύ mainstream για socking πάντως σίγουρα θα είσαι από τις πρώτες που θα το μάθει… Αν τη φτιάξουμε θα ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα;

socking-2-risegr

– Σκοπεύετε, ίσως, να πλασαριστείτε και σε κάποιο άλλο ρούχο; Ίσως να σας δούμε και σε t-shirt;

Ελπίζουμε να έχουμε αρκετή έμπνευση στο μέλλον ώστε να μην καταφύγουμε σε μεσαιωνικές δεισιδαιμονίες. Ελπίζουμε να το αντιληφθείς στην ανοιξιάτικη συλλογή μας…

[themify_button ]Της Σοφίας-Θεοδώρας Γιλτίζη[/themify_button]