Πάμε στοίχημα ότι θα έχει μεγάλη αξία σύντομα;

Είναι μόλις 16 ετών και τόσο ο λογαριασμός της στο Instagram (με 40.000+ followers!) όσο και οι πίνακες της κάνουν θραύση! Προτιμάει τις παραλίες της Ελλάδας παρά της Χαβάης και ήρθε στην Αθήνα, αποκλειστικά για το Rise, για να μας κάνει ένα μικρό μάθημα ζωγραφικής. #artschooled

dimitra milan

Εντάξει, ίσως το λουλούδι που έφτιαξα να μοιάζει εξωγήινο (εμ, ποτέ πριν δεν έχω δοκιμάσει να ζωγραφίσω), αλλά η Δήμητρα είπε ότι για πρώτη φορά ήταν πολύ καλό. (Την πιστεύω. Νομίζω.)

dimitra milan and georgina

Το’χω λέμε! Σε λίγο θα ζωγραφίζω σαν την Δήμητρα – με ονειρικό, αφηρημένο σουρεαλισμό, σχέδια γεμάτα από παραμυθένιους κόσμους και φαντασία, ελπίδα και υπόσχεση. Βρήκα ακόμη και ένα νέο όνομα για το είδος της τέχνης μου. (Μπορώ να δω ήδη τα εκατομμύρια να έρχονται. Φωνάξτε μου έναν CEO να κάνω pitch!). Τρέμε Δήμητρα, τρέμε!

alien flower

georgina pop art

Οκ, ίσως όχι.

Η Δήμητρα ζωγραφίζει από 12 ετών και κατάγεται από μια οικογένεια καλλιτεχνών που ίδρυσε το Milan Art Institute στην Arizona, ΗΠΑ. Σήμερα είναι εδώ, στην Ελλάδα, σε μια καλοκαιρινή περιοδεία. Η μαμά της, Έλλη, είναι από τη Θεσσαλονίκη και τα καλοκαίρια στην Ελλάδα είναι η αγαπημένη περίοδος του έτους για την Δήμητρα. Να εδώ είναι όλοι, δεν είναι χαριτωμένοι;

the milans

Από πού λοιπόν εμπνέεται μια τόσο μικρή καλλιτέχνης; Τα έργα της Δήμητρας είναι εμπνευσμένα από στιγμές της ζωή της. H αγάπη της για τα ζώα, οι χώρες που έχει επισκεφθεί, οι άνθρωποι γύρω της (πολλές από τις μούσες της είναι οι φίλοι της), ακόμα και τα όνειρά της είναι αυτά που έχει στο μυαλό της όταν πιάνει το πινέλο. Βλέποντας κανείς τις δημιουργίες της, έχει την αίσθηση ότι η πηγή της έμπνευσής της, προέρχεται από ένα μέρος πιο βαθύ και από ένα όνειρο, ένα μέρος όπου τα αστέρια συναντούν τον ωκεανό…

See how the stars shine for you…✨💫 #dimitramilanart #art #surreal #oilpainting

A photo posted by Dimitra Milan (@dimitramilan) on

Όλα τα έργα της Δήμητρας έχουν βαθύ νόημα. Είναι ένα ονειρικός κόσμος όπου όλα είναι δυνατά και τα ζώα υπερήφανα αντανακλούν τη δύναμη και τη χάρη του γυναικείου θέματος. Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα εδώ: δεν πρέπει να φοβάσαι αυτό που είσαι!

There is no reason not to follow your heart…-Steve Jobs 🦁💗 #dimitramilanart #oilpainting #truth #workinprogress

A photo posted by Dimitra Milan (@dimitramilan) on

Α, η Δήμητρα αγαπά και το νερό, ο παραπάνω πίνακας με το χταπόδι είναι εμπνευσμένος από ένα ελληνικό νησί και έναν φίλο της. Επίσης, προτιμάει τις παραλίες της Ελλάδας από της Χαβάης. Go Greece!

dimitra milan

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν αν έχεις πάθος για την ζωγραφική; Σύμφωνα με την Δήμητρα, δεν έχει σημασία αν δεν έχεις τις δεξιότητες, θα τις αποκτήσεις στην πορεία. Αν αυτό είναι που πραγματικά αγαπάς, πρέπει να εργαστείς σκληρά για την επίτευξη των ονείρων σου. Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο και τόσο μεγάλο!

Το μότο της Δήμητρας είναι:

Believe it… ✨

A photo posted by Dimitra Milan (@dimitramilan) on

Κέρδισε το αυθεντικό έργο “Heart Revealed” (μιας δημιουργίας αποκλειστικά για το Rise) μπαίνοντας στην σελίδα μας στο Facebook και κάνοντας comment κάτω από το θέμα.

Μάθε περισσότερα για την Dimitra Milan στο www.dimitramilan.com και @dimitramilan στο Instagram.

[themify_button ]Της Georgina Razack[/themify_button]
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr