Για live στον κήπο του Μεγάρου, με γεμάτο στομάχι.

H πλατεία Μαβίλη ήταν το σημείο συνάντησης των απανταχού ξενύχτηδων πριν από αρκετά χρόνια. Η περιοχή, βέβαια, έχει ανανεωθεί τα τελευταία χρόνια. Εμείς θα σου δείξουμε πού να πας για να φας καλά, να διασκεδάσεις, αλλά και να γλυκαθείς με μόλις 20 ευρώ.

[themify_col grid=»3-1 first»]

Παβαρουάζ σοκολάτα με καραμελωμενα αμύγδαλα: 2,5€

Ένα μαγαζί που λειτουργεί από το 1956. Η τυρόπιτα που φτιάχνει είναι ξακουστή, με μυστικά της το χειροποίητο φύλλο το φρέσκο βούτυρο και την φέτα, ενώ ιδιαίτερα νόστιμη είναι και η πάβλοβα.

Ζαχαροπλαστείο Μικέ, Δ. Σούτσου 9 & Δορυλαίου

[/themify_col]

[themify_col grid=»3-1″]

Προπώληση εισιτηρίων για συναυλίες, 10€

Ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής τα τελευταία χρόνια θεωρείται ένας από τους ομορφότερους  συναυλιακούς χώρους της πόλης. Ο χώρος είναι ανοιχτός για το κοινό από τις 10 το πρωί, μέχρι τη δύση του ήλιου καθημερινά. Σήμερα: Idra Κayne, Mc Yinka, Jerome Kaluta και Word of mouth με τα τραγούδια τους, αλλά και αγαπημένα κομμάτια των U2, Bob Marley, Michael Jackson, Beatles, AC/DC, Paul Simon, Animals και Βlack. Πληροφορίες εδώ.

Κήπος Μεγάρου Μουσικής, Κόκκαλη Πέτρου 1 & Βασιλίσσης Σοφίας

[/themify_col]

[themify_col grid=»3-1″]

Σπέσιαλ Σάντουιτς λουκάνικο: 4€

 

Η γνωστή σε όλους καντίνα ξεκίνησε να σερβίρει πριν από 25 χρόνια και αν και ο χώρος που στεγάζεται  έχει αλλάξει  από τότε, τα προϊόντα παραμένουν σχεδόν τα ίδια.

[/themify_col]