Φαίνεται πως η σειρά μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ακόμα. 

Το Game Of Thrones ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για τον 8ο και τελευταίο του κύκλο και μπορεί να πιστεύαμε ότι δεν υπάρχουν άλλοι χαρακτήρες για να γνωρίσουμε πριν την τελική μάχη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με αγγελία που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το blog Watchers on the Wall,  η παραγωγή της σειράς αναζητά 2 παιδιά (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι ) ηλικίας από 8 έως 12 ετών για σημαντικούς ρόλους.

Η περιγραφή για τον ρόλο του κοριτσιού είναι πολύ συγκεκριμένη: Πρέπει να δείχνει μαχητική και αποφασιστική. Ένα κορίτσι του βορά με μια κάποια προφορά στον τρόπο που μιλάει. Σου θυμίζει κάτι;

voras

To αγόρι περιγράφεται ως ένα παιδί, -όχι του βορά- το οποίο θα έχει φτωχικό  background, θα είναι σε καλή σωματική κατάσταση  και πιθανότατα θα πρέπει να ξεχωρίζει στις σκηνές που θα παίζει, όπως η Lyanna Mormont ξεχωρίζει στις δικές της.

Λες να πάρουν μέρος σε κάποιον τρόπο στο μεγάλο πόλεμο ή θα είναι πρωταγωνιστές σε κάποιο εκτεταμένο flashback;  Μέχρι την πρεμιέρα του νέου κύκλου, (ο οποίος ξεκινά γυρίσματα το Νοέμβριο) μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και να ανυπομονούμε τρελά.

Πηγή  

[themify_box ]Επιμέλεια: Μίλτος Τσιμπούκης[/themify_box]