Πώς;

Έξι Γάλλοι μηχανικοί σκέφθηκαν πώς να αποτυπώσουν την ευκολία λήψης φωτογραφιών με το smartphone σας και να τις συγχωνεύσουν με την ομορφιά της λήψης ενός φυσικού προϊόντος Polaroid. Tο αποτέλεσμα; Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν φυσικά αντίγραφα των εικόνων που έχουν ληφθεί στη συσκευή smartphone όλα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα!

Ο πολυτεχνικός Clément Perrot και ένας από τους σχεδιαστές του Prynt εξηγούν στη γαλλική έκδοση L’ADN πως το Prynt διαφέρει από άλλα παρόμοια έργα:

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δύο είδη προϊόντων σε ανταγωνισμό: αφενός υπάρχουν οι εξελίξεις των παλιών κάμερων Polaroid που έχουν γίνει λίγο ψηφιοποιημένες, αλλά παραμένει ένα εργαλείο από μόνο του εκτός από το smartphone. Ο δεύτερος τύπος εργαλείου που έχει αναπτυχθεί είναι περισσότερο σαν μικρογραφικοί εκτυπωτές, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και μοναδικά χαρακτηριστικά της συσκευής περιλαμβάνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός βίντεο σε μια φυσική εικόνα, δηλαδή κατά τη σάρωση πάνω του, η εικόνα έρχεται στη ζωή».

Ακόμα καλύτερα από το να φέρουμε τις εικόνες στη ζωή είναι ότι δεν χρειάζεται Wi-Fi ή άλλη τεχνολογία: απλά λειτουργεί με μια εφαρμογή. Μέχρι στιγμής, τα Samsung Galaxy S4 και S5, iPhone 5, 5C, 5S και 6 είναι όλα συμβατά με το νέο gadget, με σχέδια να διευρύνουν την προσβασιμότητα του εργαλείου τους επόμενους μήνες.

Δείτε εδώ πώς χρησιμοποιείται: