Τι θα θυμάσαι περισσότερο από αυτό το μήνυμα του Kevin Spacey, το coming out ή την απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικο;

Ο ηθοποιός Anthony Rapp, γνωστός από το “Star Trek: Discovery”, αποκάλυψε στο Buzzfeed πως ο Kevin Spacey επιχείρησε να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά, όταν ήταν 14 ετών, δηλαδή πριν από τρείς δεκαετίες.  Ο Kevin Spacey δεν έχασε χρόνο και μέσα από ένα μήνυμα που ανέβασε μέσα από τα προσωπικά του social media, έδωσε την πιο διπλωματική απάντηση που μπορείς να φανταστείς. Μεταξύ άλλων λέει:

«Ειλικρινά δεν θυμάμαι την επαφή αυτή. Έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια. Αλλά αν του φέρθηκα όπως περιγράφει, τότε του χρωστάει την πιο ειλικρινή συγνώμη για κάτι που μπορώ να το περιγράψω μόνο ως μια βαθύτατα ανάρμοστη συμπεριφορά αλκοολικού και λυπάμαι ειλικρινά για τα συναισθήματα που περιγράφει και νιώθει ακόμα, όλα αυτά τα χρόνια.»

Η επόμενη παράγραφος, είναι μια ειλικρινής παραδοχή, μια επιβεβαίωση των φημών που τόσα χρόνια περιγράφουν πως ο Kevin Spacey ζει την προσωπική του ζωή ως ένας ομοφυλόφιλος άντρας.

 

Μέσα στο ίδιο μήνυμα, ο Kevin σχεδόν δεν αναγνωρίζει την επαφή αλλά ούτε και διαψεύδει ότι συνέβη. Παράλληλα επιλέγει να αναφερθεί στο πρόβλημα αλκοολισμού που τον έχει τυραννήσει στο παρελθόν και ταυτόχρονα να κάνει coming out, τη στιγμή που το Hollywood είναι με το χέρι στη σκανδάλη για να τον κατηγορήσει για αποπλάνηση ανηλίκου. Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακός ελιγμός βγαλμένος από το βιβλίο  επικοινωνιακών ελιγμών του Frank Underwood, τότε τι είναι;

giphy