Πρόκειται για την πασίγνωστη ιστορία του «Τζακ και της φασολιάς» με δημιουργούς την ομάδα του Frozen και του Inside out. 

Η επόμενη οικογενειακή ταινία της Disney, η οποία επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2020, ανακοινώθηκε ότι ακυρώνεται. Το Gigantic, θα κυκλοφορούσε σαν μια νέα εκδοχή του πολύ γνωστού παραμυθιού » Ο Τζακ και η φασολιά», όμως τελικά αυτό δε θα συμβεί. Αρχικά η Disney είχε ανακοινώσει την ταινία για τον Αύγουστο του 2015, όμως κάτι περισσότερο από δύο χρόνια μετά παραδέχτηκε ότι τελικά δε θα υλοποιηθεί!

RISETV_DISNEY01

«Είναι σχεδόν απίθανο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων όταν ξεκινάμε τις διαδικασίες για μια ταινία, αν αυτή θα μπορέσει να ολοκληρωθεί ή όχι, και καμία φορά όσο και να το θέλουμε ή να βάζουμε όλη μας την αγάπη, τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένουμε», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Walt Disney, Ed Catmull και συνέχισε λέγοντας: «Με το Gigantic, τα πράγματα φτάσανε σε ένα σημείο που είδαμε ότι προέχουν άλλα projects και έτσι, όσο δύσκολο και αν ήταν, πήραμε την απόφαση να το βάλουμε στην άκρη για τώρα.»

Οι επόμενες ταινίες της Disney, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της, είναι το Wreck-It Ralph 2 το 2018 και το Frozen 2 το 2019.