Ο πρώτος κύκλος ήταν μαγικός. Είχε επιρροές από το fight club, σκοτεινό περιβάλλον καθηλωτικές ερμηνείες κι έβαζε τον θεατή για καλά στον κόσμο των “επαναστατών” χάκερς  ενάντια στις “σατανικές” πολυεθνικές. Ο δεύτερος κύκλος, ήταν αυτός της αναρχίας. Η αστυνομία μπήκε στο παιχνίδι και η κατεύθυνση  της σειράς, θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε από εκείνη την στιγμή και μετά.

Και ο τρίτος κύκλος;

 

Ο τρίτος κύκλος είναι αυτός της ανασύστασης. Ετοιμάσου να γνωρίσεις τους χαρακτήρες και πάλι, να προσπαθήσεις να καταλάβεις εκ νέου τα κίνητρά τους  κι ενδεχομένως να αντιπαθήσεις για πάντα μερικούς.

Η μάχη του Mr Robot με τον Elliot είναι στο πιο κρίσιμο σημείο, μα μην βιαστείς να επιλέξεις πλευρά γιατί στον κόσμο που προσπαθεί ακόμη να επουλώσει τις πληγές του μετά το μεγάλο χακάρισμα του πρώτου κύκλου, κανείς δεν είναι ασφαλής και οι ισορροπίες μπορεί να αλλάξουν εντελώς από τη μια στιγμή στην άλλη.

 

Οι νέοι ήρωες που γνωρίζουμε κι αυτή την φορά είναι εξαιρετικοί και πραγματικά ενδιαφέροντες, ενώ άπαντες στην σειρά, (με μπροστάρηδες τους Rami Malek Christian Slater) δίνουν ρέστα ερμηνευτικά.

Ο δημιουργός του Μr Robot, Sam Esmail, ο οποίος έχει εξ ολοκλήρου αναλάβει την σκηνοθεσία της τρίτης σεζόν φροντίζει ώστε ο τόνος και το στυλ της σειράς να παραμένει οικείο παρά τις όποιες αλλαγές κι ανατροπές. Ενώ και η μουσική είναι ταιριαστή και θα συντροφεύσει ιδανικά αυτό που βλέπεις (στο πρώτο επεισόδιο, ακούγονται και οι Daft Punk)   

 

Αν είσαι από εκείνους που για κάποιο λόγο ο δεύτερος κύκλος τους απογοήτευσε, ξέχνα τον και δώσε στην σειρά μια ακόμα ευκαιρία θα σε μαγέψει. Αν πάλι σου άρεσε ο δεύτερος κύκλος, τότε σίγουρα έχεις ήδη δει και τον τρίτο, οπότε δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.