Η 8η είναι τόσο κακιά (για τον κολλητό σου) που είναι καλή (για όλους τους άλλους)!

30 λεπτά είναι αρκετά για να οργανώσεις μια τέλεια φάρσα που θα θυμάστε και οι 2 για μήνες. Ντάξει ίσως εκείνος τη θυμάται για περισσότερο. Ακολουθούν επικές φάρσες για να κάνεις στον κολλητό σου, με την προϋπόθεση ότι αυτός έχει χιούμορ και εσύ τρέχεις γρήγορα.

1) 4 σε 1 πατ-κιουτ φάρσες

Ξεκινάμε από τα απλά. Έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να κάνεις μια σειρά από μίνι φάρσες:

mirror-prank-farsa-risegr

α. Βάλε εφημερίδα στη μύτη των παπουτσιών του
β. Πάρε το χαρτί υγείας από το μπάνιο του και κρύψτο σε ένα άκυρο σημείο.
γ. Άλλαξε το όνομα του wifi του σε κάτι ελαφρώς προσβλητικό ή γελοίο, να λέει κάτι για τον ίδιο. Πάρε ιδέες από εδώ.
δ. Φτιάξε κάτι γελοίο ή τρομαχτικό στον καθρέφτη του μπάνιου του και απλώς περίμενε να πάει για μπάνιο και να θολώσει ο καθρέφτης.

2) Η ΟRγή των ΟREO

oreo-toothpaste-prank

Χώρισε στη μέση όλα τα μπισκότα OREO που υπάρχουν στο σπίτι και φάε την κρέμα. Αντικατάστησε με οδοντόκρεμα.

3) Τα άθραυστα αυγά

auga-farsa-risegr

Βράσε όλα τα αυγά που υπάρχουν στο ψυγείο του και απλώς ξαναβάλτα μέσα σε αυτό.

4) Η έκπληξη του πορτατίφ

 farses-kollhtos-risegr

Εκτύπωσε ή κόψε αστείες (ή τρομαχτικές) εικόνες σε κανονικό χαρτί και βάλτες στο εσωτερικό των πορτατίφ. Όποτε ανάψει το φως, οι εικόνες θα φανερωθούν. Θα μπορούσες να εκτυπώσεις αράχνες ή κατσαρίδες. Ίου. 😉

5) Mindfuck vol 1

grafeio-logo-risegr

Αν είναι φανατικός Ολυμπιακός, εκτύπωσε εκατοντάδες μίνι λογότυπα του Παναθηναϊκού και κρύψτα παντού. Στα βιβλία του, στα DVD του, στα video game του, κολλημένα κάτω από το γραφείο του, παντού. Σιγουρέψου ότι κρύβεις κάποια σε σημεία που δεν θα ψάξει μέχρι την επόμενη Άνοιξη (π.χ. στα καλοκαιρινά του παπούτσια) για να ξενερώνει τη ζωή του τουλάχιστον για ένα 6μηνο. Χεχε!

6) Τα κανάλια της ντροπής

 flwriniwths-channel--farsa-risegr

Πήγαινε στο προφίλ του στο Youtube ή στο Spotify/Netflix, αν έχει, και ακολούθησε ή δώσε υψηλή βαθμολογία σε καλλιτέχνες και κανάλια που δεν θα επέλεγε σε καμία περίπτωση. Από Αρσενίου και Φλωρινιώτη μέχρι Ντόρα η εξερευνήτρια. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το λογαριασμό του στο Facebook, ακολουθώντας τις πιο άκυρες σελίδες.

7) Mindfuck vol 2

clothes-exatmish-farses-risegr

Άσε όλα τα ρούχα σου ακριβώς εκεί που καθόσουν όταν έφυγε, σαν να έχεις εξατμιστεί, ρίξε στο πάτωμα αλεύρι ή στάχτη και ύστερα κρύψου και περίμενε την αντίδρασή του. Ιδανικά, τραβώντας τον με καμέρα.

8) Πού πήγαν τα εσώρουχα; ΟΕΟ

freezer1-farsa-risegr

Άδειασε το συρτάρι με τα εσώρουχά του. Μοίρασέ τα ΟΛΑ σε τάπερ. Γέμισε τα τάπερ με νερό. Βάλτα στην κατάψυξη. Όταν τα βρει (σε αυτό ίσως χρειαστεί ένα hint από σένα, τύπου ψάξε στο ψυγείο) θα είναι εγκλωβισμένα σε μεγάλα κομμάτια πάγου. Ναι, όλα τους.

9) Mindfuck vol 3

adwnis-fwto-farses-risegr

Αντικατάστησε μια τυχαία φωτογραφία ενός μέλους της οικογενείας με τη φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη. Λειτουργεί τόσο σε κορνίζες τοίχου όσο και σε επιτραπέζιες κορνίζες.

10) Τι κάνουμε σήμερα;

 calendar-farsa-risegr
Πρόσθεσε μια κουλή υποχρεώση στο ημερολόγιό του.
Ρεσιτάλ μπαλέτου 3 μ.μ.
Εξέταση προστάτη 2 π.μ.
Σατανιστική τελετή 6 π.μ.
Να σκοτώσω τον Αντώνη 11:28 μ.μ.

Παραλλαγή:

Αυτή η φάρσα πρέπει να γίνει σε άκυρη φάση, όταν δεν έχει καταλάβει ότι έχεις μείνεις μόνος σου στο σπίτι. Απλώς πάρε όλα τα κουτάλια από το συρτάρι του. Ναι, μόνο τα κουτάλια. Στη συνέχεια, πρόσθεσε στην υπογραφή του μέιλ του τη λέξη “κουτάλια” με λευκά γράμματα, ώστε να μην τη βλέπει. Το ad targeting που υπάρχει στο μέιλ μας, θα αρχίσει να του εμφανίζει google ads με κουτάλια σε όποιο site κι αν μπαίνει. Εκεί είναι που θα τρελαθεί τελείως.

Υ.Γ. Μπορείς πάντα να πάρεις ιδέες από τις 8 φάρσες που έχουν κάνει οι celebrities μεταξύ τους εδώ και τις 7 φάρσες με τις οποίες θα τη βγάλεις καθαρή εδώ.

[themify_button ]Της Αναστασίας Λαντζούνη[/themify_button]
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr