Ήρθε η ώρα!

Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που δεν τα ξέρουμε και ίσως δεν τα μάθουμε ποτέ. Από τα πιο εύκολα πράγματα όμως είναι τα hacks που δεν ήξερες και ήρθε η στιγμή να μάθεις! Η ζωή ξέρει πολλά, ας την εμπιστευτούμε… 17 ακόμη hacks λοιπόν που θα σου κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη!

Πώς να «ξυπνήσεις» τα κλαδεμένα σου τριαντάφυλλα 

tips-1-risegr

Προτού μεταφυτέψετε τα τριαντάφυλλά σας στη γλάστρα βάλτε τα μέσα σε πατάτες έτσι ώστε να ριζώσουν καλά στο χώμα!

Για αδιάβροχα παπούτσια

tips-2-risegr

Μια μια κηρήθρα από τις μέλισσες και με ένα πιστολάκι μαλλιών τα παπούτσια θα γίνουν αδιάβροχα! Πώς; Περνόντας την κάτω επιφάνεια των παπουτσιών σας με την κηρήθρα και μετά με το πιστολάκι θα έχετε τα τέλεια αδιάβροχα παπούτσια!

Γρήγορο & εύκολο στέγνωμα!

tips-3-risegr

Τοποθετήστε τα ρούχα σας σε μια στεγνή πετσέτα και αρχίζετε με τη βοήθεια του φίλου σας να στρίβετε την πετσέτα προς την αντίθετη κατεύθυνση ο καθένας! Έτσι το ρούχο στο εσωτερικό της πετσέτας θα στραγγίξει μέχρι τη τελευταία του σταγόνα!

Παπούτσια που μυρίζουν

tips-4-risegr

Αν τα παπούτσια σας μυρίζουν άσχημα δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε στο εσωτερικό τους φακελάκια τσαγιού ώστε να απορροφήσουν την υγρασία!

«Ανοίξτε» τα παπούτσια σας!

tips-5-risegr

Εάν τα καινούργια σας παπούτσια σας στενεύουν δεν έχετε παρά να γεμίσετε το εσωτερικό τους !με μια υγρή εφημερίδα ώστε να ανοίξουν!

Άναψε φωτιά

tips-6-risegr

Τα τσιπς δεν είναι μόνο ένα γευστικό προϊόν αλλά περιέχει και λάδι και πολλά άλλα χημικά προϊόντα και είναι ένα τέλειο υλικό ώστε να ανάψει γρήγορα μια φωτιά!

Βρες γρήγορα μικροαντικείμενα που έχασες στο σπίτι!

tips-7-risegr

Αντικείμενα λοιπόν που δεν βλέπεις με γυμνό μάτι τα βλέπει η ηλεκτρική σου σκούπα με ένα καλσόν μπροστά και έτσι τα μαζεύει όπου κι αν «κρύβονται»!

Ξεβουλώστε εύκολα τις αποχετεύσεις

tips-8-risegr

Αφού ρίξετε ζεστό νερό στην αποχέτευση, έπειτα ρίξτε σόδα και μετά από λίγο ξύδι σιγά σιγά. Ξεπλύνετε για μια ακόμη φορά με νερό.

Καθαρίστε το τηλέφωνο του μπάνιου σας

tips-9-risegr

Για μια νύχτα θα αφήσετε μέσα στο νερό με ξίδι το τηλέφωνο του μπάνιου σας και έτσι την επόμενη μέρα θα είναι πεντακάθαρο!

Κράτησε τα κουμπιά στη θέση τους!

tips-10-risegr

Με ένα μανό νυχιών, που θα περάσετε πάνω από τις κλωστές, τα κουμπιά θα μείνουν για πάντα στη θέση τους, ναι…

Ξέχασες το αποσμητικό σου;

tips-11-risegr

Eάν έχετε ξεχάσει το αποσμητικό σας στο σπίτι και δεν θέλετε να μυρίζετε δεν έχετε παρά να κόψετε ένα φρέσκο λεμόνι ή ένα πορτοκάλι σε 2 μέρη και να τρίψετε στο μέρος του σώματός σας. Έτσι οι οσμές θα φύγουν γρήγορα!

Θες δυνατά τη μουσική και δεν έχεις ηχεία;

tips-12-risegr

Να η λύση! Βάλε το κινητό σου τηλέφωνο μέσα σε ένα ποτήρι και απόλαυσε τη μουσική σου δυνατά!

Πάγος που διαρκεί

tips-13-risegr

Τις καλοκαιρινές ημέρες όταν και πάτε για πικ νικ ή παραλία ένας τρόπος να κρατήσετε το ψυγειάκι σας δροσερό και παγωμένο είναι να ρίξετε μπόλικο αλάτι στον πάγο!

Δροσερή αναπνοή

tips-14-risegr

Εάν φύγατε γρήγορα από το σπίτι και ξεχάσατε να βουρτσίσετε τα δόντια σας δεν έχετε παρά να περάσετε από ένα μανάβικο και να αγοράσετε ένα πράσινο μήλο! Έτσι η άσχημη αναπνοή θα φύγει διαπαντός!

Σπίτι που μυρίζει όμορφα

tips-15-risegr

Με ένα πορτοκάλι ή ένα λεμόνι για κερί θα μπορέσετε να έχετε πάντα ένα μοσχομυριστό σπίτι!

Βάζο που δεν ανοίγει;

tips-16-risegr

Προφανώς και έχετε ακούσει άπειρους τρόπους για να ανοίξει το βάζο με το άτιμο γλυκό που τόσο θέλετε… Ένας από αυτούς είναι να ρίξετε νερό για 1-2 λεπτά στο σημείο που κάνει επαφή με το καπάκι. Μετά από λίγο και με μια πετσέτα θα ανοίξει πανεύκολα!

Άνοιξε την υποδοχή της κάρτας SIM

tips-17-risegr

Τοποθετήστε έναν μικρό συνδετήρα λυγισμένο στο σημείο όπου βρίσκετε η υποδοχή της κάρτας SIM.

Δες εδώ 14 hacks για ένα καθαρότερο σπίτι!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr