Απλές λύσεις που κάθε κοπέλα με νύχια (!) θα εκτιμήσει.

  1. Πώς να στεγνώσουν τα νύχια σου στο πι και φι.

fast - drying - nails

Μετά την τελική στρώση του χρώματος πάνω στα νύχια σου, μούλιασέ τα σε παγωμένο νερό για 30 δευτερόλεπτα και απόλαυσε το καινούργιο σου μανικιούρ.

2. Πώς να εξαφανίσεις την μουντζούρα ή το σχεδιάκι της κουβέρτας πάνω από τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου.

smudge - begone

Το πιο ενοχλητικό πράγμα είναι να κάνεις υπομονή να στεγνώσουν τα νύχια σου ενώ θες να κάτσεις να φας, να κοιμηθείς ή να ετοιμαστείς να βγεις. Πόσες φορές την έχεις πάθει νομίζοντας ότι έχουν στεγνώσει αλλά τελικά έχεις ξυπνήσει με το σχέδιο της κουβέρτας πάνω στα νύχια σου; Για να μην σου ξανασυμβεί λοιπόν, κάτι παρόμοιο πρέπει να δοκιμάσεις το παρακάτω κόλπο.

Χρησιμοποίησε το χρώμα του μανό που έβαψες τα νύχια σου και με απαλές κινήσεις πέρασε το σημείο που έχεις καταστρέψει. Σε περίπτωση όμως,  που έχεις απομακρυνθεί από τη μανικιουρίστα και γνωρίζεις πως δεν έχεις το συγκεκριμένο χρώμα μανό στο σπίτι σου, μην πανικοβληθείς. Απλά, χρησιμοποίησε ένα πινέλο, λίγο ασετόν και πέρασε το σημείο στο οποίο έχει γίνει η ζημιά. Η κατάσταση θα διορθωθεί αρκετά

3. Χρησιμοποίησε μια λεύκη βάση πριν εφαρμόσεις το χρώμα της επιλογής σου.

leukh - vash

Θέλεις το χρώμα των νυχιών σου να κρατήσει περισσότερο από δύο, τρεις μέρες; Για να το πετύχεις αυτό χρησιμοποίησε μια λευκή βάση πριν εφαρμόσεις το αγαπημένο σου χρώμα. Έτσι θα πάρεις το αποτέλεσμα που περίμενες και το χρώμα θα δείχνει πιο έντονο.

4. Θέλεις να βάψεις τα νύχια σου με ένα έντονο χρώμα ή γκλίτερ για μια ειδική περίσταση; 

EMGNnailprep8

Για να απομακρύνεις το χρώμα πιο εύκολα την επόμενη μέρα, μπορείς να απλώσεις το βερνίκι αφού πρώτα περάσεις τα νύχια με μια στρώση ατλακόλ. Στη συνέχεια απλώς ξεκολλάς.

5. Κάνε σχεδιάκια στα νύχια σου με έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο.

sharpie - your - nail - with - detail

Αν είναι σε χρυσό (σε σκούρα νύχια) ή μαύρο (σε ανοιχτόχρωμα νύχια), ακόμα καλύτερα. Το καλό είναι ότι μπορείς να αφαιρέσεις τα σχέδια ή να τα διορθώσεις με λίγο οινόπνευμα!

6. Για να μην μείνει κανένας λεκές από κόκκινο χρώμα στα νύχια σου.

nail - stain - remover

Έχεις παρατηρήσει ότι όταν ξεβάφεις τα νύχια σου μένει επάνω το κόκκινο ή το μαύρο χρώμα του μανό σαν λεκές; Ναι είναι εκνευριστικό και δεν ξεβάφει καθόλου εύκολα. Όμως και γι’  αυτό σου έχουμε την λύση. Πάρε ένα σφουγγαράκι, βάλε λίγο οδοντόκρεμα και τρίψε τα νύχια σου. Τα νύχια λάμπουν και δεν υπάρχει κανένας λεκές.

7. Θέλεις να πειραματιστείς με το μήκος ή το σχήμα των νυχιών σου; Τσέκαρε τον παρακάτω οδηγό για να σε βοηθήσει να επιλέξεις!

nail - sxhmata

 

8. Γνωρίζεις κάποιο κόλπο που να σε βοηθήσει να σβήσεις τις μουντζούρες που έχεις κάνει γύρω, γύρω από τα νύχια σου; Αν όχι την επόμενη φορά που θα βάψεις τα νύχια σου, πρέπει να το  δοκιμάσεις! 

tips - gia - nyxia

Πριν βάψεις τα νύχια σου, άπλωσε λίγη βαζελίνη γύρω από τα νύχια σου. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μια μπατονέτα για να απομακρύνεις το βερνίκι που έχει κάνει μουντζούρες στα σημεία γύρω από το νύχι σου, μαζί με τη βαζελίνη.

Δες εδώ πώς θα ξεβάψεις τα νύχια σου χωρίς ασετόν.

Με στοιχεία από: http://emgn.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

15 φοβερές ιδέες για να αξιοποιήσεις συνηθισμένα αντικείμενα με τελείως διαφορετικό τρόπο

View Post