Έτσι για να νιώσεις πιο ήρεμος!

Όποιος νομίζει ότι η τεχνολογία προσφέρει μόνο λύσεις κάνει τεράστιο λάθος. Έχει κάμποσα εκνευριστικά σημεία και προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας της. Δεν χρειάζεται όμως να αγχώνεσαι, για όλα υπάρχουν λύσεις κι αν ακόμα είσαι διστακτικός απέναντί της, ορίστε 4 σπαστικά προβλήματα τεχνολογίας που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει και οι λύσεις τους!

Πρόβλημα: Πολλοί διαφορετικοί κωδικοί πρόσβασης

problem01-risegr

Κωδικός τράπεζας, συναγερμού, Ρin κινητού, Social media και όλα συγκεντρωμένα σε ένα ή πολλά χαρτάκια με κίνδυνο να χαθούν.

 H λύση: Password Manager

problem02-risegr

Ευτυχώς για όλους μας εκεί έξω κυκλοφορούν διαφόρων ειδών Password Manager όπως το Last Pass οποίο αποθηκεύει τους κωδικούς σου και τους χρησιμοποιεί αυτόματα όταν ετοιμάζεσαι να συνδεθείς. Αντί για πολλούς κωδικούς θα χρειάζεται να θυμάσαι μόνο έναν!

Πρόβλημα: Αργή σύνδεση στο Internet

problem03-risegr

Είναι ο λόγος που θα σε κάνει να αρχίσεις να βρίζεις και θα σου σπάσει τα νεύρα απόλυτα και ειλικρινά. Ειδικά αν εκείνει τη στιγμή είσαι στη μέση μιας πολύ σημαντικής δουλειάς.

Λύση: Άλλαξε ρούτερ

problem04-risegr

Ένα καινούριο ρούτερ δεν είναι και τόσο ακριβό, προσπάθησε μάλιστα να επιλέξεις ένα τελευταίας τεχνολογιίας που θα μπορεί να μεταδώσει το σήμα πιο γρήγορα.

Πρόβλημα: Η μπαταρία του κινητού αδειάζει γρήγορα

pro-risegr

Είναι αυτό το εκνευριστικό πράγμα που συμβαίνει 6 μήνες μετά την αγορά του κινητού σου και το βλέπεις να ξεφορτίζει με ταχύτητες που αρνείσαι να δεχτείς ότι ισχύουν.

Η λύση: Σωστή φόρτηση

problem06-risegr

Κάθε κινητό έχει μπαταρία λιθίου προγραμματισμένη να κάνει περίπου 400 με 600 κύκλους, αριθμός που μπορεί να αυξηθεί στους 1000 αν την φορτίζεις σωστά. Μην περιμένεις να σβήσει το κινητό σου. Όταν φτάσει σε κάτι λιγότερο από 20%, είναι καλή στιγμή για να το φορτίσεις.

Πρόβλημα: Κάποια site αεροπορικών εταιριών κι όχι μόνο αυξάνουν τις τιμές στα εισιτήρια όταν τα επισκέπτεσαι

problem07-risegr

Μην αγχώνεσαι υπάρχει λύση!

Η λύση

problem08-risegr

Καθαρίζεις την προσωρινή μνήμη cache και μπαίνεις με ανώνυμη περιήγηση. Απλά, γρήγορα, εύκολα.

Πηγή

Δες εδώ 5 λειτουργίες και κόλπα των Instagram stories που ίσως δεν ξέρεις.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr