Καλέ κορίτσια, σωθήκαμε!

Οι γιορτές, όσο κι αν ΔΕΝ το θέλουμε, πάνε μαζί με την κούραση. Και τα κιλά, σαφώς! Αλλά όταν ξεσυνηθίζουμε σε μερικά πράγματα, όπως οι καθημερινές έξοδοι και το ύψος στα 12ποντα, τότε καλύτερα να μάθουμε μερικά hacks σαν και τα παρακάτω ώστε να αποφύγουμε το μούδιασμα των επόμενων ημερών στα δάχτυλα των ποδιών μας…

1. Σου λέει αν βάλεις ταινια στα 2 αυτά δαχτυλάκια θα γλιτώσεις τον πόνο της επόμενης ημέρας, γιατί σου λέει (και πάλι) πως από αυτά τα 2 δάχτυλα περνάνε όλα τα νεύρα, άκουσον-άκουσον…

hacks-1-risegr

2. Με ένα γυαλόχαρτο στον πάτο των παπουτσιών μας (βλέπε εικόνα) κάνουμε θαύματα: Και δεν θα γλιστράμε στις καινούργιες μας σόλες και θα έχουμε καλύτερο πάτημα στο έδαφος!

hacks-2-risegr

3. Τοποθετώντας ένα μικρό σερβιετάκι στον πάτο του παπουτσιού μας απορροφάμε με αυτό το τρόπο τον ιδρώτα και την ολίσθηση του πέλματός μας.

hacks-3-risegr

4. Τα μικρά αυτά μαξιλαράκια σαν τέιπ μπορείτε να τα βρείτε στο εμπόριο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα τοποθετήσετε στα λουράκια από τα πέδιλά σας και οι φουσκάλες και τα κοψίματα θα γίνουν πια παρελθόν!

hacks-4-risegr

5. Σου αρέσουν οι UGG μπότες, OΚ! Λάθη είναι αυτά! Άμα σου αρέσουν τόσο πολύ και θες να έχεις πάντα ζεστά τα πόδια σου τότε τοποθέτησε αυτούς εδώ τους χνουδωτούς πάτους και θα ΄σαι για πάντα στα ζεστά!

hacks-5-risegr

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Να βγει κανείς ή να μη βγει; H ομάδα του RISE αναλύει τα υπέρ και τα κατά της πρωτοχρονιάτικης εξόδου

View Post