Σήμα μπανάνα; Ποτέ πια!

Υπάρχουν αρκετά “tricks” εκεί έξω για να βελτιώσεις το σήμα του κινητού σου, που συνήθως σου ζητάνε να αγοράσεις κάποιο gadget τύπου signal booster, με αποτέλεσμα να κάνεις την καθημερινότητα σου λίγο πιο περιπλοκή. Εμείς κάνουμε dislike σε τέτοιες ιδέες και παρακάτω σου δίνουμε υπέρ-απλά hacks για καλύτερο σήμα στο iPhone σου. Παρακαλούμε.

Ενεργοποίησε την λειτουργία πτήσης (flight mode) και απενεργοποίησε την ξανά.

flight_risegr

Συχνά η συσκευή σου μπορεί να «κολλήσει» σε ένα ασθενές σήμα, όποτε με αυτό το άνοιξε-κλείσε του flight mode, θα μπορέσει να βρει «φρέσκο» και δυνατότερο σήμα.

Ανέβα πάνω.

upstairs_risegr

Δεν σου λέω να πας και στην ταράτσα, ή στην κορυφή κάποιου βουνού, αλλά προσπάθησε να βρείς ένα πιο «καθαρό» σημείο, χωρίς πολλά αντικείμενα γύρω σου, που συχνά στέκονται ως «εμπόδια» στο σήμα του κινητού σου.

Αυτό το μπλε δόντι, που συνδέει ανθρώπους (#diplis).

Bluetooth Fighting Mini Robots by Europe

Ακόμα και το χέρι σου, ενώ κρατάς το iPhone σου, μπορεί να στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και σε μια νορμάλ σύνδεση με τον άνθρωπο που θέλεις να μιλήσεις. Γι` αυτό πήγαινε σε ένα μέρος που ξέρεις ότι ΘΑ ΕΧΕΙΣ σήμα, βγάλε τη θήκη και σύνδεσε τη συσκευή σου με ένα bluetooth wireless ακουστικό. Παρακαλούμε.

Εντόπισε τα εμπόδια.

blackspots_risegr

Το σήμα ενός κινητού ενίοτε μειώνεται μέσα σε χώρους που περιβάλλονται από τοίχους και πολλά ακόμα εμπόδια. Βρες εδώ τα εμπόδια που μπορεί και να έχεις στο σπίτι σου.

Έστω, άνοιξε ένα παράθυρο.

window_risegr

Δεν είναι πουλί, δεν είναι άνθρωπος, το βλέπεις όμως να εκτοξεύεται και είναι φυσικά το σήμα της συσκευής σου. Ίσως απλά να έφταιγε το παράθυρο…