Ποιο είναι το τελευταίο επίπεδο του Candy Crush;

Ναι κι εμείς είμαστε κολλημένοι με το Candy Crush, κι εμείς προσπαθούμε να βρούμε κόλπα και απαντήσεις για να περνάνε εύκολα (και χωρίς να πρήζουμε τους φίλους μας στο Facebook) τις πίστες. Σίγουρα όμως κατά την διάρκεια παιχνιδιού, θα έρθει  η στιγμή που θα κολλήσεις, θα μπερδευτείς ή δε θα ξέρεις τι να κάνεις… Μην ανησυχείς! Είμαστε εμείς εδώ για να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στις πιο συχνές ερωτήσεις που προβληματίζουν εσένα και τους χιλιάδες καθημερινούς χρήστες του Candy Crush!

candycrush-risegr

Πώς παίζεται το Candy Crush;

Οδηγίες παιχνδιού: Δημιουργούμε γραμμές ή στήλες με τρία ή περισσότερα γλυκά του ίδιου χρώματος για να εξαφανιστούν. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις σούπερ γλυκά με το συνδυασμό τεσσάρων ή πέντε candies.

Σούπερ γλυκά δίνουν μπόνους και έχουν σπέσιαλ ιδιότητες, για παράδειγμα, η ριγέ καραμέλα μπορεί να αφαιρέσει μια ολόκληρη γραμμή ή στήλη γλυκών.

Η τυλιγμένη καραμέλα δημιουργείται όταν ταιριάζει με πέντε γλυκά σε ένα L -ή Τ- σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι κάνετε δύο συνδυασμούς τριών γλυκά σε κάθε μία κάθετη και μία οριζόντια, όπου η ενεργή καραμέλα είναι μέρος των δύο συνδυασμών ταυτόχρονα. Η τυλιγμένη καραμέλα είναι μια ωρολογιακή βόμβα, που ανατινάζει όλα τα γλυκά γύρω της.

Η πουά -με όλα τα χρώματα- καραμέλα δημιουργείται όταν έχουμε πέντε καραμέλες του ίδιου χρώματος στη σειρά. Ειδικά γλυκά μπορούν επίσης να συνδυαστούν: Δύο ριγέ καραμέλες αφαιρούν μία γραμμή και μία στήλη, δύο τυλιγμένες καραμέλες κάνουν μια μεγαλύτερη έκρηξη, ενώ δύο χρωματιστές καραμέλες αφαιρούν όλα τα γλυκά ταυτόχρονα.

Συνδυάστε μια ριγέ καραμέλα με μια τυλιγμένη «Candy» για να δημιουργήσετε μια «mega-candy». Οι Mega-Καραμέλες θα αφαιρέσουν τρεις γραμμές και τρεις στήλες.

Συνδυάστε μια ριγέ καραμέλα με μια χρωματιστή για να δημιουργήσετε ένα «Super-Stripe», που θα κάνει όλες τις καραμέλες με το χρώμα της ριγέ να αποκτήσουν τις ιδιότητες τις ριγέ. Για παράδειγμα, εάν συνδυάσετε μια κίτρινη ριγέ «Candy» με μια χρωματιστή, όλα τα κίτρινα γλυκά θα γίνουν ριγέ και θα ανατιναχθούν. Μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, όταν έχετε γεμίσει το ζαχαροκάλαμο προς τα αριστερά εξαφανίζοντας καραμέλες, πολλές φορές σε συγκεκριμένο χρόνο ή συγκεντρώνοντας συγκεκριμένο αριθμό πόντων.

Υπάρχει κάποιο cheat στο παιχνίδι για να διευκολύνει τη ζωή των παικτών; Πώς μπορείς να περάσεις δύσκολες πίστες του Candy Crush;

Δυστυχώς  δεν υπάρχει σε κινητά ή tablet κάποιο cheat που θα μας έλυνε τα χέρια… Αν παρόλα αυτά επιμένεις να θες να «κλέψεις», κάτι ακούγεται πως μπορείς να έχεις άπειρες ζωές αλλά μόνο από την στιγμή που παίζεις σε υπολογιστή.

Πόσες πίστες (επίπεδα) έχει το παιχνίδι; Ποιο είναι το τελευταίο επίπεδο του Candy Crush;

Το Candy Crush έχει συνολικά 2240 επίπεδα και 150 επεισόδια. Βέβαια καιρό με τον καιρό αυτό αλλάζει, διότι με τα updates που γίνονται στην εφαρμογή προσθέτονται συνεχώς περισσότερες πίστες!

candy-town-map-risegr

Πώς μπορώ να μεταφέρω το Candy Crush σε άλλο κινητό;

Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις αρχίζοντας το Candy Crush είναι να το συνδέσεις με τον λογαριασμό του Facebook ! (Εν έτει 2017 όλοι έχουμε). Διότι και συσκευή κινητού να αλλάξεις, το μόνο που θα έχεις να κάνεις για να ξαναμπείς στο σημείο που το είχες αφήσει το παιχνίδι, είναι σύνδεση στο λογαριασμό του Facebook! Αν παρόλα αυτά δεν έχεις συνδέσει το Candy Crush με το Facebook, ένα απλό log in στο λογαριασμό του Play Store ή του Αpp Store (ανάλογα αν έχεις android ή iOS) είναι υπεραρκετό!

Πώς στέλνω ζωές σε κάποιον άλλο παίκτη;

Σίγουρα και εσύ, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα τύχει να ξεμείνεις από ζωές!
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ! Είναι πολύ εύκολο κάποιος άλλος παίκτης του Candy Crush να συνεισφέρει στην αγάπη σου για το παιχνίδι, στέλνοντάς σου εντελώς δωρεάν, ζωές έτσι ώστε να συνεχίσεις ακάθεκτος! Ο τρόπος πολύ απλός… Απλά πατάς “Send Lives”

send-lives-risegr

Δες εδώ κολπάκια για το Candy Crush από μια παλαίμαχο του παιχνιδιού/συντάκτρια του RISE.

Fun facts about Candy Crush

  • Η Kυριακή είναι η πιο δημοφιλής μέρα για τους παίκτες του Candy Crush Saga
  • Από τότε που κυκλοφόρησε στο Facebook τον Απρίλιο του 2012, το παιχνίδι έχει φτάσει 1.000.000.000.000 (1 τρισ.) gameplays, που σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος θεωρητικά θα μπορούσε να έχει παίξει περίπου 140 φορές.
  • Κάθε χρόνο οι παίκτες κάνουν swipe 41.197.500 χιλιόμετρα παίζοντας Candy Crush Saga στις mobile συσκευές- αυτή η απόσταση είναι να πας και να έρθεις 54 φορές στο φεγγάρι
  • Από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, έχει γίνει swipe σε 307.1 τρις. candies και 1.4 τσις. Colour Bombs.
  • Κάθε μήνα παίζονται περίπου 18 δις. game rounds του Candy Crush Saga και κάθε μήνα το παιχνίδι παίζεται σε όλες τις ηπείρους, ακόμη και στην Ανταρκτική.
[themify_button ]Επιμέλεια: Σίμος Ηλιάδης[/themify_button]
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr