Γιατί καμιά φορά είμαστε αυτό που… βλέπουμε!

Στην ταινία “High Fidelity” ο χαρακτήρας του Rob Gordon (John Cusack), απελπισμένος από την πλήρη ανικανότητα του να ταιριάξει με κάποια κοπέλα, μονολογούσε: «Βιβλία, ταινίες, σειρές, πείτε με ρηχό, αλλά αυτά δείχνουν αν θα ταιριάξεις τελικά με τον άλλο..» Και τελικά μάλλον δεν είχε άδικο ο Rob. Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να βγαίνει με κάποιον fan μιας εκ των παρακάτω ταινιών; Αν μπορείς, τότε είσαι o ήρωας μας!

Love Actually : Αν σου εξομολογηθεί πως η αγαπημένη του ταινία είναι το “Love Actually”, τότε ξέρεις ήδη το κυριάρχο στοιχείο της προσωπικότητας του: Είναι το ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. Συγκεκριμένα είναι το πιο καλό παιδί που εμφανίστηκε εκεί έξω από την εποχή του Γιάννη Πλούταρχου.

Sex And The City/Εntourage:  Άνθρωποι που είδαν (όχι με το ζόρι) τα δυο κινηματογραφικά SATC και θα πάνε να δουν την αντίστοιχη ταινία του “Entourage” είναι συνήθως αρσενικές και θηλυκές corporate bitches, με μόνιμη προέκταση του σώματός τους ένα iPhone που χτυπάει 562 φορές την ώρα. Ή φαντασιόπληκτοι που ζουν τρελά σεξουαλικά όργια σε κάθε στάση του μετρό ή επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ.

Twilight : Aν το “Twilight” είναι αγαπημένη ταινία του προσώπου που σε ενδιαφέρει, τότε το sex μαζί του θα είναι λίγο πιο δύσκολο από διαπραγμάτευση με το Βαρουφάκη, Το σίγουρο είναι ότι θα σε προσέχει και θα σε φροντίζει αδιάκοπα, με κάθε τρόπο, περίπου όπως η Misery τον Paul.

Iron Man ( και κάθε ταινία της Marvel): Ζουν και συνυπάρχουν στο δικό τους members club και αν δεν έχεις δει το “Avengers” ή το “Iron Man” σίγουρα θα σε κοιτάξουν καχύποπτα και με ένα «σου συμβαίνει κάτι;» ύφος. Σε αυτή την περίπτωση, θα σε σε συμβούλευα να μην αντιδράσεις, ρωτώντας το Marvel-ικο αντικείμενο του πόθου: «Εσύ όμως, έχει δει την τελευταία ταινία του Woody Allen;»

The Grand Budapest Hotel: Φαντάζονται τους εαυτούς τους ως ήρωες κάποιας νουβέλας, όπως το “Breakfast At Tiffany`s” και θα γεμίσουν το Instagram τους με τόσες φωτογραφίες vintage αισθητικής, όσες χρειάζεται για να σε πείσουν. Αν δεν βαριέσαι την επιμονή τους να μετατρέπουν κάθε τους ατάκα σε ποίημα με ιαμβικό 15σύλλαβο, τότε δώσε τους μια ευκαιρία. Αλλιώς, μακριά!