Σεξ: Παίζει παντού, ακόμα και στην primetime τηλεόραση.

Κάποτε, στα 90`s, αν ήθελες να δεις μια ερωτική ταινία, έπρεπε να πας στο videoclub για να την αγοράσεις, ή στο περίπτερο για να βρεις (εκτός από αυτά τα τέλεια παγωτά) κάποιο περιοδικό. Σήμερα το σεξ βρίσκεται παντού, ακόμα και μέσα από αμήχανες, creepy, ενίοτε και ακραίες ερωτικές σκηνές που συμβαίνουν σε γνωστές, mainstream τηλεοπτικές σειρές. Επιχειρήσαμε να βάλουμε στη σειρά τις πιο ακραίες.

Jamie και Cersei μπροστά στο (νεκρό) παιδί τους  («Game Of Thrones»)

JOFFREY_RISEGR

Τι γίνεται εδώ: Αν κάτι δεν λείπει από το «Game of Thrones» αυτό είναι οι σκηνές σεξ που πάνε τη διαστροφή στο επόμενο επίπεδο. Αν υπήρχε χρυσό μετάλλιο διαστροφής, θα το δίναμε ήδη στον Jamie και στη Cersei, τα δυο δίδυμα αδελφάκια που αποφάσισαν να περάσουν ρομαντικές (#not) στιγμούλες δίπλα στο πτώμα του γιου τους, Joffrey, σε μια σκηνή που είχε μάλλον ξεκάθαρα υπονοούμενα βιασμού.

Ο Joffrey γίνεται άντρας («Game Of Thrones»)

σκηνές σεξ σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές

Τι γίνεται εδώ: Ήταν λογικό για έναν από τους πιο αηδιαστικούς χαρακτήρες της τηλεόρασης, να έχει και μια από τις πιο διεστραμμένες σκηνές του «Game Of Thrones». Αναφερόμαστε φυσικά σε εκείνη τη σκηνή όπου ο Tyrion και ο Bron «παραγγέλνουν» πόρνες για τον Joffrey, ο οποίος δεν ξέρει τι να τις κάνει και απλώς τις υποβάλλει σε μια σειρά από σωματικά και ψυχολογικά βασανιστήρια. Όπως μάθει το παιδί.

Σεξ με δαίμονα κανείς; («Penny Dreadful»)

σκηνές σεξ σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές

Τι γίνεται εδώ: Η Vanessa (Eva Green) είχε αποπλανήσει τη Mina, την μνηστή του παιδικού της φίλου πριν από το γάμου τους. Στη συνέχεια ο πατέρας της Mina μεταμορφώθηκε σε δαίμονα, που επιχείρησε να κάνει εκδικητικό σεξ με τη Vanessa, κάτι που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο της μητέρας της. Εκεί στο «Penny Dreadful» δεν έχουν καθόλου τσίπα επάνω τους;

Ο Frank Underwood χαλαρώνει μετά από μια δύσκολή μέρα («House Of Cards»)

the-threesome-on-house-of-cards-RISEGR

Κούραση, πίεση από τους πολιτικούς αντιπάλους, μουρμούρα στο σπίτι, κάτι έπρεπε να συμβεί για να το ρίξουν λίγο έξω οι Underwood στο σπίτι τους. Όταν ο Frank περιποιόταν το πληγωμένο χεράκι του βοηθού του, Edward Meechum, αυτό γινόταν ένα ξεκάθαρο booty call για το αισθησιακό 3πλο παιχνίδι που θα ακολουθούσε.

Η Hanna νοστιμίζει λίγο τη σχέση της με τον Adam («Girls)

σκηνές σεξ σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές

Βλέπει η Hanna Horvath  του «Girls» ότι ο Adam έχει αρχίσει να βαριέται τη σχέση τους και να ξενοκοιτάει και αποφασίζει να ντυθεί κάτι ανάμεσα σε Sia (για να είμαστε και relevant στις pop αναφορές μας) και «Πόρνη των 15 δολαρίων». Όμως ο Adam μάλλον δεν συγκινείται ιδιαίτερα…

Μινώταυροι, αυτή η μάστιγα («American Horror Story: Coven»)

σκηνές σεξ σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές

Στο «American Horror Story: Coven», η Queenie, μια διασταύρωση μάγισσας του Salem και voodoo ιέρειας, νιώθει μοναξιές. Γι` αυτό και αποφασίζει να περάσει την ώρα της δημιουργικά, κάνοντας σεξουαλικές δραστηριότητες, με ένα Μινώταυρο, ο οποίος βγαίνει ταυτόχρονα και με μια από τις μάγισσες. Βρίσκουμε τουλάχιστον λογικό το γεγονός ότι ο Μινώταυρος έχει (obviously) αρκετά ακραία σεξουαλικά γούστα.

Όταν ο Kevin θέλει και τη μαμά και τη κόρη («Shameless»)

σκηνές σεξ σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές

Στο «Shameless», o Kevin θέλει να κάνει ένα παιδί με τη σύντροφο του, V, αλλά υπάρχουν σοβαρές τεχνικές δυσκολίες. Άρα τι κάνει ο Kev σε αυτή τη περίπτωση; Ποια σολομώντεια λύση βρίσκει; Κάτι πιο αμήχανο από τρίο με τη σύντροφο του και την πεθερά του! Τουλάχιστον το παιδί θα είναι και πάλι «της οικογενείας».

Συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων («Louie»)

σκηνές σεξ σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές

Ο Louie περνάει μοναχικές στιγμές. Είναι χωρισμένος πατέρας, με δυο κόρες στην εφηβεία, πενιχρά εισοδήματα, κλπ. Γι` αυτό και όταν κανονίζει σεξ χωρίς υποχρεώσεις με μια μαμά που συναντά στο σχολείο των παιδιών του, δεν λέει σε τίποτα «όχι». Ακόμα κι όταν η μαμά κλαίει γοερά, ενώ του ζητάει να την spank-o-τιμωρήσει.

Η Marnie δίνει σ`εκείνον μια τελευταία ωραία στιγμή («Girls»)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=ocT5B8pRwTU

Αν υπάρχει ένας χαρακτήρας του «Girls» που κινείται ανάμεσα στη κυκλοθυμία και τον διπολισμό, αυτός είναι η Marnie. Στην πρώτη σεζόν, χωρίζει από τον Charlie, στη συνέχεια με κάθε τρόπο προσπαθεί να τον κερδίσει πίσω, για να κάνουν σεξ συμφιλίωσης και στο τέλος να τον χωρίσει εκείνη. Millenials φίλε, παράξενα παιδιά.

Χοντρούλης Schmidt σε σχέση αγάπης με το λιπαντικό («New Girl»)

σκηνές σεξ σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές

Θυμάσαι πόσο αστείο ήταν το «New Girl» στη 2η σεζόν του; Ωραία, γιατί εγώ δυσκολεύομαι να θυμηθώ κάτι πέρα από το επεισόδιο «Virgins», όπου ο Schmidt διηγείται τη πρώτη του φορά με ένα κορίτσι που σχεδόν την έκανε μπάνιο στο λιπαντικό. Awwwww cute!

H Sloan δίνει τα πάντα στο αγόρι της («Entourage»)

σκηνές σεξ σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές

H Sloan ανακαλύπτει πως ο Eric ψάχνει στα Ιντερνετς για «anal sex» και χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφασίζει να του το δώσει, για δεύτερη φορά, με online οδηγίες. «Εγώ για το στεφάνι μου ακόμα κι αυτό θα κάνω» θα μπορούσε να είναι η λεζάντα της παραπάνω εικόνας, αν δεν θύμιζε λιγάκι το «Ρετιρέ«.

Η Maggie πληρώνει την απιστία με το ίδιο νόμισμα («True Detective»)

σκηνές σεξ σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές

Όταν απομυθοποιήσουμε πλήρως το «True Detective», τότε θα θυμηθούμε ξανά στιγμές όπως εκείνη όπου η Maggie ανακαλύπτει πως 7 χρόνια μετά τη πρώτη του απιστία, ο Marty (Woody Harrelson) την απατάει ξανά και τον εκδικείται, με μια «ιδρωμένη» φιλοσοφίζουσα επαφή με τον Rust Cole (Matthew McConaghey) που θα κρατήσει για περίπου 45 δευτερόλεπτα. Μέχρι την επόμενη «τι είναι η ζωή, τι είναι ο άνθρωπος» ατάκα του Rust.

Η Sheila βαριέται μέχρι θανάτου τη μονογαμία («Bored To Death»)

σκηνές σεξ σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές

Η Sheila πείθει τον Jonathan να δοκιμάσει ένα τρίο μαζί με τον πρώην της, τον Warren. Κατά τη διάρκεια της πράξης, ο Jonathan αγχώνεται και φωνάζει ένα φίλο του να δει αν είναι όλα ok εκεί κάτω. Στο επόμενο επεισόδιο, η Shiela ανακοινώνει στον Jonathan πως αποκλείεται από το επόμενο της τρίο. Αποκλείεται γενικώς.

[themify_box ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_box]