Ετοιμάσου για status updates Για Το Πέος (#diplis).

Μπορεί να είσαι αγχωμένος, να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ικανοποιήσεις ερωτικά τη σύντροφο σου και να βλέπεις videos, να διαβάζεις άρθρα σε «γυναικεία» sites (έλεος…) γενικώς να κάνεις όλα όσα περνούν από το χέρι σου για να την ικανοποιήσεις, αλλά και πάλι να μη βλέπεις φως στο τούνελ. Κάπου εδώ έρχεται το i.Con Smart Condom, το «πρώτο έξυπνο προφυλακτικό» σύμφωνα με την περιγραφή του, που στην πραγματικότητα είναι ένα δακτυλίδι, το οποίο εφαρμόζει πάνω στο προφυλακτικό ώστε να «σε δίνει» κανονικά.

Δηλαδή;

Untitled-25

Το i.Con ισχυρίζεται πως καταγράφει πόσο γρήγορες είναι οι ωθήσεις του πέους, τη συχνότητα με την οποία εκτυλίσσονται ανά ορισμένη χρονική περίοδο, πόσες θερμίδες έκαψε ο χρήστης του κάνοντας σεξ, πόσες φορές έχει κάνει σεξ, πόση είναι η μέση θερμοκρασία του δέρματος του πέους του, ακόμα και πόσες αλλαγές στάσεων έχει καταφέρει κατά τη διάρκεια της πράξης. Επίσης, το i.Con υπόσχεται πως μπορεί να πληροφορήσει τον κάτοχο του, σε περίπτωση που πάσχει από μεταδιδόμενες ασθένειες όπως χλαμύδια και σύφιλη.

Ένα ακόμα ζήτημα στο οποίο το i.Con ισχυρίζεται πως δίνει απαντήσεις, είναι αυτό της παγκόσμιας κατάταξης (!) του κάθε χρήστη ως προς τον αριθμό των σεξουαλικών του επιδόσεων,

Όλο αυτό το εντυπωσιακό review σεξουαλικών δυνατοτήτων θα δίνεται από το δακτυλίδι με τη βοήθεια ενός nano-chip και αισθητήρων και με τη δυνατότητα σύνδεσης της συσκευής με smartphone, μέσω bluetooth

Ως προς το «δώσιμο» των δεδομένων των χρηστών, η εταιρεία British Condoms επιμένει πως όλα τα δεδομένα είναι αυστηρά προσωπικά και τίποτα δεν θα αποκαλύπτεται χωρίς την έγκριση του χρήστη. Σε εκλιπαρώ αναγνώστη μου, άστη να φύγει καλύτερα, μη βάλεις δακτυλίδι.

Πηγή: CNet

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr