Το νέο online πορνό λέγεται και «οικονομικό ξεζούμισμα”.

Η Allie Knox, μια 32χρονη κοπέλα από το Texas, κοιτάζει στη κάμερα και απαιτεί χρήματα: «Θα μου τα δώσεις όλα, θα δουλέψεις πιο σκληρά για να με ικανοποιήσεις, για να με εντυπωσιάσεις”, λέει, καθώς ακούγεται μια αισθησιακή μουσική και το πρόσωπό της διαλύεται μέσα από ένα μεθυστικό σπιράλ.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά videoclips προς πώληση από το iwantclips.com, όπου η πρωταγωνίστρια απαιτεί χρήματα και δώρα. Οι θεατές της έχουν ήδη πληρώσει περίπου 10 δολάρια για να παρακολουθήσουν τα videos της και πολλοί άλλοι της έχουν ήδη στείλει χρήματα και δώρα. Η Knox είναι μια «financial dominatrix” (findom) και οι fans της ερεθίζονται με το να δέχονται πίεση και ταπείνωση καθώς αδειάζουν το πορτοφόλι τους για πάρτη της.

Η Knox είναι μια από τις πολλές findoms που υπάρχουν εκεί έξω: Κορίτσια που καλούν τους «φίλους” τους μέσω Skype και τους ζητούν να βάλουν ΤΩΡΑ το ποσό της επιθυμίας τους στον λογαριασμό της, μέσα από σούπερ ερεθιστικές (;;) συνομιλίες. Η ίδια μέσα από το οικονομικό domination έχει καταφέρει να ξεχρεώσει το φοιτητικό δάνειο ύψους 100.000 δολαρίων του αδελφού της μέσα σε 1 1/2 χρόνο, μέσα από ένα συνδυασμό findom videos και old school πορνό, ενώ παράλληλα προσπαθεί να καταξιωθεί ως δημιουργός ταινιών μικρού μήκους. Η Allie έχει δηλώσει ότι το πορνό της έχεις προσφέρει ευχαρίστηση, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την μπιτσοσύνη που μπορεί να βγάλει ενώ δημιουργεί ένα findom video. Χμμμ, επαγγελματικός προσανατολισμός; (#ΝΟΤ!).

(Πηγή:Vocativ)

Δες εδώ10 καλλιτέχνες που τρολάρουν τη σεμνοτυφία του Instagram με εικόνες στα όρια της πορνογραφίας