Όχι δάκρυα για την Nixalina Watson. 

«Επικοινωνιακό τρικ για να πάρει περισσότερα κλικς στη σελίδα της» είναι το πρώτο που σκεφτήκαμε για την ιστορία της Nixalina Watson, της 28χρονης blogger που αποφάσισε να απαρνηθεί το σεξ για 1 χρόνο, ώστε να βρει τον Ένα, εκείνον που θα την ερωτευτεί. Όμως το «no sex» project της Nixalina βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, που δεν αποκλείεται να σου έχει τύχει. Παρακάτω ακολουθεί μια περίληψη της ιστορίας της Nixalina Watson. Άντρες, μην κλάψετε:

«Ονομάζομαι Nixalina. Έχω δημιουργήσει το blog Sex & London City, με το οποίο και έχω αποσπάσει βραβεία. Όχι δεν πήγα να σπουδάσω καθηγήτρια του sex και των ραντεβού. Ήταν κάτι που δοκίμασα να κάνω, μου άρεσε και έμεινα εκεί, όπως όταν ερωτεύεσαι.

NIXALINA2

Ποτέ δεν περίμενα πως το blog μου θα γινόταν τόσο δημοφιλές. Είναι ένα τέλειο συναίσθημα. Είναι το καλύτερο συναίσθημα ever. Αυτό, χωρίς να υπολογίσω την αληθινή ερωτική ζωή μου. Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να βγω με κανέναν άνθρωπο εκεί έξω!

Ναι, αυτό ακριβώς. Μπορείτε να αναλογιστείτε την τρομακτική ειρωνεία της κατάστασής μου.

Όσο μεγαλύτερο γίνεται το blog μου, τόσο χειροτερεύει η ερωτική μου ζωή. Όποτε λέω την φράση «ειδικός των ραντεβού», o κάθε συνοδός μου εξαφανίζεται.

Τους καταλαβαίνω, αλήθεια, αλλά κάθε φορά τους διαβεβαιώνω πως αυτό είναι μια δουλειά  και εγώ είμαι ένας αληθινός άνθρωπος, ο οποίος στα 28 του αναζητά κάτι αληθινό, που να διαρκεί και να έχει νόημα. Αυτό που εισπράττω, είναι το ακριβώς αντίθετο.

Φαίνεται πως οι άντρες δεν φαντάζονται πως μπορεί να θέλω να έχω μια συναισθηματική σχέση, λόγω της καριέρας μου, γι` αυτό και φέρονται διαφορετικά μαζί μου. 

nixalinawats_risegr

Οι άντρες δείχνουν να με βλέπουν σαν ένα κορίτσι που μπορούν να περάσουν ωραία σε μερικά ραντεβού και μετά να εξαφανιστούν. Όχι, δεν πιστεύω πως τα one-night stands είναι κακή ιδέα, εφόσον συμφωνούν και οι δυο πλευρές. Αντίθετα, μπορούν να είναι πολύ δυνατές εμπειρίες. 

Η αφορμή για να πάρω αυτό τον όρκο δεν προήλθε από ένα συγκεκριμένο τύπο, αλλά «χτίστηκε» μέσα από ένα σύνολο αντρικών συμπεριφορών. Μπορώ πάντως να πω, ότι η πιο πρόσφατη σχέση μου (6 μήνες, το 2015) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

NIXALINA4 NIXALINA3

Ενώ ήταν μαζί μου και μου έλεγε ένα σωρό μπούρδες… ταυτόχρονα είχε παράλληλα σχέση με άλλες δυο κοπέλες και τελικά αποφάσισε να μείνει σε σχέση με την μια, επικαλούμενος ότι «εκείνη ήταν η εύκολη επιλογή και τελικά, εσύ είσαι το ρίσκο». Αλλά είμαι εντάξει με αυτό γιατί ξέρεις… μάλλον εννοούσε πως για εκείνον ήμουν η καλύτερη στο κρεβάτι. Σίγουρα.

Ρίσκο; Τι εννοείς ρε φίλε; Έχω το δικό μου διαμέρισμα, πληρώνω στεγαστικό, διατηρώ τη δική μου επιχείρηση, έχω ακόμα και δικό μου κατοικίδιο.

Δουλεύω ασταμάτητα και κάνω ένα σωρό άλλα πράγματα, όποτε μάλλον δύσκολο να με βρεις κάθε βδομάδα σε πάρτι να πίνω το Βόσπορο και να κάθομαι στον καθένα. Είμαι ανεξάρτητη και απαιτώ ειλικρίνεια από τον άνθρωπο μου. Από πότε αυτό με κάνει ένα «ρίσκο» για τους άντρες; Επιτέλους guys, δείξτε τα, μην κρύβεστε…

Γι`αυτό λοιπόν, αποφάσισα για φέτος (2016) να ξεχάσω το σεξ. Όχι γιατί δεν έχω όρεξη (φυσικά και έχω) αλλά γιατί βλέπω πως οι σεξουαλικές μου σχέσεις με άντρες, θολώνουν το μυαλό μου.

NIXALINA5

Είμαι ρομαντική στην καρδιά και όταν ακούω έναν άντρα να μου λέει «σ`αγαπώ», πιστεύω πως όντως το εννοεί και δεν έχει άλλες 2 παράλληλες σεξουαλικές σχέσεις πίσω από την πλάτη μου.

Ο σκοπός του όρκου μου είναι να απομακρύνω το σεξ από τα ραντεβού, ελπίζω πως θα συναντήσω έναν άντρα που θα θέλει κάτι περισσότερο από σεξάκι.

Τρεις μήνες μετά από αυτή την απόφαση και είναι δυσκολότερο από όσο νόμιζα! Είναι σαν να σου λένε «μην σκέφτεσαι το ροζ ελέφαντα» και από εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι μόνο αυτό! Βλέπω παντού σέξι άντρες και συγκρατώ τον εαυτό μου να μην καλέσω κάποιον πρώην μου και να τον «ανακυκλώσω» για ένα σαββατοκύριακο».

Οι καημένοι μου οι δονητές -ευτυχώς που είναι επαναφορτιζόμενοι. Και αυτό με οδηγεί στην επόμενη απόφαση – πρέπει να σταματήσω να τους υπερχρησιμοποιώ γιατί ανακαλύπτω ότι «αναισθητοποιούν» την κλειτορίδα μου.

NIXALINA

Και πως το έχουν πάρει οι άντρες; Ακόμα πηγαίνω σε ραντεβού και μιλάω πολύ ανοικτά για το στόχο μου. Μέχρι στιγμής, σε όσους το έχω πει, το έχουν πάρει ψύχραιμα!

Αυτή η φάση με έχει κάνει να αντιμετωπίζω τους άντρες λίγο διαφορετικά και σκέφτομαι πως ίσως νιώθουν την ανάγκη να «πηδήξουν» αμέσως, αλλά τελικά τους αρέσει περισσότερο όταν δεν υπάρχει η πίεση για να συμβεί κάτι τέτοιο. Ακούω συχνά από άντρες πως επιδιώκουν να πιέζουν για σεξ, αλλά όταν το κορίτσι αντιστέκεται, αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον…

Το πιο δύσκολο σημείο της τωρινής μου φάσης, είναι το να εξηγώ σε άντρες πως αυτός ο όρκος δεν σημαίνει πως θέλω παντρειά εδώ και ώρα.

Δεν θέλω να παντρευτώ ρε φίλε. Θέλω να πιούμε ένα ποτό μαζί, τόσο δύσκολο είναι;»

NIXALINA6