Από την ημέρα που η selfie έγινε μόδα στα social media σχεδόν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σε διάφορες επικίνδυνες εκπλήξεις. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Αυτά τα ζωάκια που έχασαν τη ζωή τους λόγω μιας selfie ή αυτόν τον τραγικό τουρίστα που κατέστρεψε ένα άγαλμα;

Την τελευταία φορά είχαμε την μανία με τις επικίνδυνες selfie και το κινητό στον αέρα και τώρα τις γυμνές selfies με ένα δάχτυλο μπροστά στα ακατάλληλα σημεία ή αλλιώς όπως ονομάζεται 1fingerchallenge. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ιάπωνες για άλλη μια φορά γνωρίζουν πολύ καλά πώς να μας εκπλήσσουν και ταυτόχρονα διασκεδάσουν με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Όλο το σκηνικό λοιπόν, αυτή τη φορά ξεκίνησε από μια ιδέα μιας καλλιτέχνιδας από την Ιαπωνία την Sky-FreeDom, η οποία χρησιμοποιεί μια γυμνή κοπέλα για να παρουσιάσει το έργο που σκέφτηκε. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί ένα δάχτυλο με το οποίο καλύπτει τα ιδιωτικά γυμνά μέρη του σώματος της κοπέλας. Μια μόδα που ξεκίνησε από μια κοπέλα και κατέληξε να κάνει θραύση στο Instagram και στο Twitter.

https://www.youtube.com/watch?v=IR23ZhQUvpI

#1fingerselfie #1fingerchallenge

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Esianz (@esianz) στις

Chỉnh eff nhìn còn ói ko biết để hình gốc thì sao. =)) #onefingerchallenge #1fingerchallenge

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nguyễn Trần Tấn Phát (@tanphatbun) στις

#1fingerselfie #1fingerchallenge

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Esianz (@esianz) στις

#1fingerchallenge #1fingerselfie

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Esianz (@esianz) στις


ΠΗΓΗ: Jilo.bgiheart.comhttp://www.news.com.au

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr