Όταν σκιτσάρεις την ερωτική σου ζωή και την ποστάρεις στο Instagram.

Έχουμε αναφερθεί ξανά εδώ στους αυστηρούς κανόνες του Instagram που έχουν ως αποτέλεσμα τη λογοκρισία, ακόμα και σε αρκετά αθώες φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου. Οι καλλιτέχνες που θα δεις παρακάτω, έχουν κάνει κομμάτια τη σεμνοτυφία του Instagram, ανεβάζοντας εικόνες στα όρια της πορνογραφίας. με οπτικά tricks, σκίτσα, παιχνίδια με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Alpha Channelling
 

A post shared by Alphachanneling (@alphachanneling) on

Τι βλέπεις: Είναι ένα έργο του illustrator Alphachanneling, του καλλιτέχνη που έγινε γνωστός από τις εικαστικές δημιουργίες που έγιναν η πρώτη ύλη για το βιβλίο ζωγραφικής ενηλίκων του Ponrhub. Αυτοπροσδιορίζεται ως «utopian erotic», με αναφορές από το Kama Sutra, αλλά με έντονα συναισθήματα και πνευματικότητα. 

 

Petites Luxures

Τι βλέπεις: Δείγμα του Γαλλικού project εικονογράφησης Petites Luxures, που μετρά 619.000 followers και αποδεικνύει ότι οι Γάλλοι μπορούν να «σεξουαλικοποιήσουν» κάθε ευθεία και τεθλασμένη γραμμή εκεί έξω. Ο ερωτισμός του «Luxures» είναι τόσο έντονος, που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές αντιδράσεις λογοκρισίας από το Instagram.

 

Stephanie Sarley

Τι βλέπεις: Φρουτάκια σε καθεστώς έντονης καταπίεσης ή ένα πορνογραφικό κανάλι πολλαπλής ανάγνωσης; Όπως το πάρει κανείς…Η σελίδα αριθμεί 196.000 followers, που (εικάζουμε ότι) προσπαθούν να βρουν τη λύση στο μυστήριο των εικόνων αυτού του account. Ή και όχι. Δες εδώ άλλα βίντεο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με τη χρήση φρούτων.

 

Shelby Sells

A post shared by SHELBY SELLS (@sweaterpupz) on

Τι βλέπεις: Ένα κορίτσι, μια «celebrity sex therapist» που προκαλεί τα όρια της πορνογραφίας και του ερωτισμού, με μια σειρά προσωπικών της φωτογραφιών και όχι μόνο. Τα reports αυτής της σελίδας έχουν γίνει όχι λόγο πορνογραφίας, αλλά με αφορμή μαρτυρίες για ασταθή ψυχολογική συμπεριφορά της δημιουργού, η οποία -παρ`όλα αυτά- είναι πολύ καλή φίλη του rapper A$AP Rocky.

 

Kristen Liu-Wong

A post shared by Kristen Liu-Wong (@kliuwong) on

Τι βλέπεις: Η Kristen Liu-Wong ζωγραφίζει γυμνά κορίτσια που παίζουν με μαχαίρια ή παλεύουν με φίδια μέσα σε τροπικές πισίνες, με επιρροές από την αισθητική του Ιάπωνα καλλιτέχνη Hokusai σε συνδυασμό με στοιχεία φετιχισμού. 

 

Aaron Tsuru

A post shared by Aaron Tsuru (@tsurufoto) on

Τι βλέπεις: Ο καλλιτέχνης Aaron Tsuru – που έχει επιλέξει να μην προσδιορίζεται από το δυαδικό σύστημα φύλου-  τρολάρει το Instagram τοποθετώντας σκιτσαρισμένα γυμνά σώματα με piercings στις ρώγες, πάνω από αληθινά γυμνά σώματα. Συχνά τα σκίτσα του χρησιμοποιούνται ως απαντήσεις στην Trump-ική, συντηρητική προπαγάνδα και σε συνθήματα όπως το “Grab them by the pussy”.

 

Look at This Pussy

Τι βλέπεις: Με λίγη φαντασία, σχεδόν κάθε τι που βλέπεις γύρω σου, μπορεί να μοιάζει με αιδοίο, σύμφωνα με το project των Eva Sealove και Chelsea Jones, όπως μια σκάλα, μια φέτα τζίντζερ ή μια εκκλησία (!). 

 

 

The Vulva Gallery

Τι βλέπεις: Είναι το project Vulva Gallery της Hilde Atalanta από το Amsterdam, που παρουσιάζει την ομορφιά των αιδοίων σε όλα τα πιθανά σχήματα και όλες τις εκδοχές. Αγαπάμε λίγο παραπάνω αυτή τη σελίδα για την προσπάθεια που κάνει ώστε να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό σχετικά με την αιδιοπλαστική, μια εγχείριση που συμβάλλει στην αλλαγή του μεγέθους του μικρού χείλους του αιδοίου.

 

Apollonia Aaintclair

Τι βλέπεις: Ασκήσεις υποταγής, σεξ με μάσκες, γυναίκες που θυμίζουν βαμπίρ και όχι μόνο, σε μια σελίδα που υμνεί εικαστικά την σκοτεινή πλευρά του σεξ. Ο ανώνυμος δημιουργός της, έχει ήδη συνεργαστεί με τη σκηνοθέτιδα πορνοταινιών Erika Lust, για τη μεταφορά των εικόνων του στην πραγματική ζωή. 

 

@neenerpants

Τι βλέπεις: Ένα κορίτσι με νορμάλ σεξουαλική ζωή, που μετατρέπει τις εμπειρίες της σε σκίτσα. Tίμιο, μη απολογητικό DIY πορνό. Γιατί όχι;

Πηγή: Highnobiety

Δες εδώ

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr