Το «αγόρι γνωρίζει κορίτσια και μπλαμπλαμπλα κάποιος πάει ταξίδι με κάποια – ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ» προφανώς μοιάζει ξεπερασμένο για τους Βρετανούς. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε ότι στο πρώτο ραντεβού απλώς σε τρώει η περιέργεια να δεις τον άλλο γυμνό. Ε, μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκαν οι Βρετανοί, είπαν να αφήσουν πίσω τους τους πουριτανισμούς της Ευρώπης, μαζί με όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, και γεννήθηκε το «Naked Attraction».

Είναι ένα νέο show του Channel 4, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος επιλέγει με ποιoν από τους -κρυμμένους σε κουτιά- υποψήφιους θέλει να βγει ραντεβού, τσεκάροντας ένα πολύ συγκεκριμένο, σημείο του κάθε σώματος, που εκτίθεται σε κοινή θέα.

Τα μέρη του σώματος αποκαλύπτονται σταδιακά και ο παίκτης αποκλείει κάποιους από τους διαγωνιζόμενους χωρίς να δει το πρόσωπό τους. Σε επόμενη φάση, αξιολογούνται πλέον και για το πρόσωπό τους, πάντα ποζάροντας στις βιτρίνες.

Capture2

Τα κουτιά έχουν αγόρια και κορίτσια ανάλογα με το φύλο του κάθε διαγωνιζόμενου, ενώ για τον bisexual πρωταγωνιστή του πρώτου επεισοδίου, τα κουτιά περιείχαν ένα συνδυασμό από αγόρια αλλά και κορίτσια.

Capture3

«Αποκλείεται να είναι αληθινό» θα μου πεις.

Κι όμως, το «Naked Attraction» μένει πιστό στη κεντρική του ιδέα. Δεν λογοκρίνεται, δεν «θολώνεται» κανένα στιγμιότυπο του show. Βλέπεις ανθρώπους που αποφασίζουν με ποιον θα βγουν, αξιολογώντας αυτό που βλέπουν και αποκλείουν άτομα με βάση αυτό που βλέπουν, δηλαδή τα ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ.

Πλάκα δεν έχει; Σαν να πηγαίνεις στο μουσείο! (αλλά με βυζγιά/πουλιά, κλπ)

Capture5

Μετά από κάθε αποχώρηση παίκτη που απορρίφθηκε λόγω ανεπαρκών προσόντων, έχουμε μια άβολη αγκαλιά (καθώς οι παίκτες προσπαθούν να κρατήσουν την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας).

Capture7

Στο τέλος, όταν πλέον έχουν μείνει δύο υποψήφιοι, γυμνώνεται και ο παίκτης (τι νόμιζες, ότι είναι υποτιμητικό -μόνο- για τους υποψηφίους;). Μόνο η κυριούλα παρουσιάστρια μένει ντυμένη…

Capture6

Τιμητική αναφορά: Πριν από δυο εβδομάδες προβλήθηκε για πρώτη φορά σε βρετανικό κανάλι ένα ακόμα dating show με τίτλο «Undressed», όπου οι διαγωνιζόμενοι καλούνταν να γδύσουν ο ένας τον άλλο και μετά να απαντήσουν σε δύσκολες ερωτήσεις όπως η παρακάτω:

Απορία: Πόσο απελπισμένοι μπορεί να είναι οι Βρετανοί με το θέμα «ραντεβού» και καταφεύγουν σε τέτοιες λύσεις για να βρουν τον επόμενο σύντροφό τους; Και ναι, μπορούμε να σπάμε πλάκα με το σόου, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα προτιμήσουμε μια τέτοια υπηρεσία dating 😛

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr