«Φαλακρός πορνοστάρ σημαίνει κακός άνθρωπος»

Επειδή το να βλέπεις τους celebrities να διαβάζουν εχθρικά tweets για τους εαυτούς τους είναι ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά πράγματα που συναντάμε στο Internet, το Pornhub μαζί με το YouTube κανάλι κωμικών videos 4YallEntertainment αποφάσισαν να δώσουν μικρόφωνο και κάμερα στους πιο δημοφιλείς πορνοσταρ, για να δούμε αν αντέχουν το bullying των σχολιαστών του Twitter.

Στο δεύτερο video της σειράς (δες εδώ και το πρώτο), τα  αποτελέσματα ποικίλουν, από τα απλώς κακά και φθονερά σχόλια μέχρι ατάκες όπως «Είσαι οι Nickelback του πορνο» και «Μην γελάς, είσαι φαλακρός, οι φαλακροί είναι κακοί άνθρωποι, δεν γελάνε», που ειλικρινά δεν μας έμεινε ανάσα από τα γέλια.

Όμως η καλύτερη, η πιο ψύχραιμη απάντηση σε tweet φθόνου, ήρθε από τον βρετανό Danny D: To tweet έγραφε «Eϊναι ιδέα μου, ή ο Danny D έχει την καλύτερη φάτσα για μπουνιές σε όλη την βιομηχανία του πορνο;» . Ο Danny πολύ χαλαρά, με ειλικρίνεια και με  χαζοχαρούμενο χαμόγελο ευτυχίας, απάντησε: «Κοίτα, δεν με νοιάζει, για να είμαι ειλικρινής, λίγοι έρχονται για να με βαρέσουν, συνήθως τα κορίτσια είναι που έρχονται, για να κάνουμε ΣΕΞ».

(mic drop από τον Danny D, ενώ το 37χρονο internet troll που έκανε το νταηλίδικο tweet κλείνει απογοητευμένο το κομπιούτερ του μπαμπά του. Στην συνέχεια φοράει τα αθλητικά του και αποφασίζει να βγει από το σπίτι για τρέξιμο. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια…»)

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr