Μπορεί να τον πετύχει ένας κοινός θνητός γένους θηλυκού; (ΝΑΙ)

Κάποτε υπήρχε μια φίλη μας, που είχε καταφέρει να βιώσει περίπου 50 οργασμούς, αλλεπάλληλα, νιώθοντας τόση ένταση, όσο οι θαμώνες του Hyde Park στο Λονδίνο, μισό δευτερόλεπτο πριν από την αλλαγή του χρόνου. Αλλά αυτή τη φίλη μας, δεν τη ξέρετε, είναι από το χωριό.

Σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία ενός νέου ντοκιμαντέρ που δημοσιεύει η εφημερίδα The Sun, υπάρχουν όντως γυναίκες που μπορούν να νιώσουν όχι 1, ούτε 2, ούτε καν 50, αλλά ακόμα και 100 οργασμούς, τον ένα μετά τον άλλο. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ επιβεβαιώνει πως είναι τόσο υπαρκτό ένα τέτοιο σενάριο, που θα μπορούσε άνετα να μπει ένα αφορολόγητο όριο στους οργασμούς και πάρα πολλές γυναίκες να το παραβιάζουν ασύστολα, φέρνοντας χρήματα στα ταμεία του κράτους.

Δηλαδή;

Για το ντοκιμαντέρ «The Super Orgasm» του Channel 4, παρατηρήθηκε η εγκεφαλική δραστηριότητα 5 γυναικών κατά τη διάρκεια ερωτικών πράξεων. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι ένας αρκετά δυνατός οργασμός είναι εφικτό να συμβεί, εάν έχει προηγηθεί ένας συνδυασμός χαλάρωσης με ασκήσεις yoga και μια έντονη αίσθηση οικειότητας με τον ερωτικό παρτενέρ. Οι γυναίκες που βιώνουν «σούπερ οργασμό», συνήθως παρουσιάζουν εγκεφαλικά κύματα Άλφα σε υψηλές συχνότητες (δηλαδή είναι σούπερ χαλαρές) κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, σε αντίθεση με τις γυναίκες που πετυχαίνουν μοναδικούς ή/και καθόλου οργασμούς.

Σίγουρα το παραπάνω συμπέρασμα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Μια καλή ψυχολογική διάθεση είναι μάλλον αυτονόητο ότι μπορεί να οδηγήσει σε μια ευχάριστη ερωτική πράξη. Όμως η παραπάνω έρευνα χρησιμεύει ως μια καλή υπενθύμιση, πως όταν χαλαρώνουμε λίγο, μπορούν να συμβούν οργασμικές καταστάσεις.

Πηγή: Uproxx

Δες εδώ: Πως πραγματικά ακούγεται ένας οργασμός;

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr