Τι σημαίνει γυναικείος οργασμός; Πώς θα το καταλάβεις όταν συμβαίνει; Πώς πραγματικά ακούγεται ένας οργασμός; Μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας την αμηχανία των παραπάνω ερωτήσεων, κρατώντας σημειώσεις από την έρευνα που διεξήγαγε το κατάστημα ερωτικών προϊόντων Bijoux Indiscrets στο Ισπανικό κοινό, ώστε να εντοπίσει πόση απόσταση έχουν μεταξύ τους οι προσδοκίες, οι επιθυμίες και η πραγματική σεξουαλική συμπεριφορά.

Στα ευρήματα της δημοσκόπησης, ένα 23% των ερωτηθέντων γυναικών απάντησαν πως δεν έχουν βιώσει ποτέ οργασμό κατά τη διάρκεια του sex, ένα 52% έχει προσποιηθεί έστω μια φορά και ένα 12% πάντα ή σχεδόν πάντα προσποιείται.

Στο επόμενο της βήμα, η Bijoux Infiscrets σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία Proximity, επιχείρησε να ανατρέψει την στερεοτυπική -μέσα απο τις πορνοταινιές- αντίληψη για το πως ακούγεται ένας ήχος πραγματικού οργασμού, προ(σ)καλώντας γυναίκες να ανεβάζουν ανώνυμα ηχητικά αρχεία των πιο παθιασμένων στιγμών τους σε μια «Βιβλιοθήκη Οργασμών». Αρκετοί από τους ήχους μετατράπηκαν σε εικόνες και κάποιοι έγιναν αφίσες, γεμάτες έντονα χρώματα. Τα περισσότερα από 100.000 plays των πρώτων 100 ηχητικών αρχείων, εκτόξευσαν τη «Βιβλιοθήκη» στα κορυφαία topics των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών μέσων (Huffington Post, El Mundo), δημιουργώντας ένα νέο παγκόσμιο debate στο Twitter με το hashtag #OrgasmosReales, που ξεκινούσε από μια απλή ερώτηση:

Πώς μοιάζει (και πώς ακούγεται) ένας πραγματικός οργασμός;

orgasmos_gria_fonazei

(όχι, δεν μοιάζει με αυτό ένας οργασμός, αυτό είναι το πρόσωπο μιας ηθοποιού που ντουμπλάρει πορνοστάρ)

Μοιάζει όμως με αυτό…#xromata_pantou

orgasmos

και αυτό:

orgasmosixos

Τώρα λοιπόν, αν είσαι περίεργος να ακούσεις,  βάλε τα ακουστικά σου και πάτα στην εικόνα (καλύτερα να είσαι μοναχούλης, χωρίς παρέα στο δωμάτιο)

orgasmoooos

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr