Γιατί η ομορφιά δεν έχει καμία σχέση με τη ζυγαριά!

Μια γυναίκα αποφάσισε να αλλάξει τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες με παραπάνω κιλά να εξαιρούνται από φωτογραφήσεις και δημιούργησε ένα διαφορετικό ημερολόγιο με 18 plus size γυναίκες από όλη την Αμερική.

Η Brianna McDonnell, η οποία είναι ένας γνωστή fashion blogger  με αυτή της την κίνηση στοχεύει να «ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση των γυναικών για το σώμα τους μέσω της μόδας και των εικόνων αυτής», αφού οι δικές της εμπειρίες από την παιδική ηλικία τής άφησαν το συναίσθημα αυτό αποκλεισμένο. Το μοντέλο που έχει έδρα του στο Λος Άντζελες, δήλωσε πως: «Ως νεαρή κοπέλα παρακολουθούσα τα περιοδικά μόδας, αλλά ένιωθα απομονωμένη λόγω του μεγέθους μου».

RISETV_PLUS01

Η McDonnel έχει δημιουργήσει ένα κίνημα, το ‘Be In Your Skin, μέσω του οποίου ενθαρρύνει τις γυναίκες να αντιμετωπίζουν θετικά και να αποδέχονται το σωματότυπό τους. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα ενός ημερολογίου. Δουλεύει πάνω στην έκδοση του 2018 εδώ και 6 μήνες με plus size μοντέλα, influencers και fashion bloggers ενώ δηλώνει για το #BEinyourskin Plus Size Editorial Wall Calendar, όπως θα λέγεται, ότι έχει σαν στόχο να εξυμνήσει τη γυναικεία ομορφιά!