Το καλύτερο παιδί του Stranger Things 2, αξίζει μια δικαίωση, ύστερα από όσα έχει περάσει.

Θα ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με τη σωστή μουσική υπόκρουση, αυτή που περιγράφει τη συναισθηματική κατάσταση του Steve στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου του Stranger Things.

SPOILERS ΠΑΝΤΟΥ

Άλλο ένα άσμα αφιερωμένο στον Steve, την πιο φιλότιμη και λεβέντισσα ψυχή του γυμνασίου Hawkins.

Σε περίπτωση που έχεις ολοκληρώσει το Stranger Things 2, θα γνωρίζεις ήδη πως ο Steve μέσα στα πρώτα 5 επεισόδια της σειράς, χάνει την μεγάλη του αγάπη,  αυτή που με κόπο – αλλά και λίγο, διακριτικό bullying προς τον Jonathan-  κέρδισε στη πρώτη σεζόν, τη Nancy Wheeler, γιατί το μόνο που ήθελε, ήταν να κρατήσει το μεταξύ τους μυστικό (για το πώς πέθανε η Barb), ΜΥΣΤΙΚΟ.

Παράλληλα, ο Steve χάνει πια τον τίτλο του πιο δημοφιλή του σχολείου, καθώς υπάρχει αυτός ο νέος αλήτης, ο μεγάλος μαλαγάνας με τη Motley Crue χαίτη, που μάλλον έχει μείνει 16 φορές στη 3η γυμνασίου, αυτός ο τύπος που δεν μοιάζει ούτε μέρα μεγαλύτερος από 34 ετών, ο Billy, που του κλέβει τα σκήπτρα.

Τελικά, ο Steve, βρίσκει καταφύγιο στην παρέα του Dustin, που και αυτή έχει διαλυθεί, καθώς υπάρχει νέο κορίτσι, μια τσαχπίνα κοκκινομάλλα που τους έχει διαιρέσει, ενώ ο Will βιώνει διαρκώς Upside Down που ίσως και να Υπάρχει Μέσα του.

Ένα παιδί δημοφιλές και χιλιοαγαπημένο από τους φίλους και την κοπέλα του,  κατέληξε να κάνει παρέα με ένα προεφηβικό σπασικλάκι και να κυνηγούν μαζί τον D`Artagnan, την εξωγήινη σαύρα εκ του Upside Down που βρέθηκε ξαφνικά στο διάβα του, για να αναπτύξει κάτι σαν σχέση αγάπης μαζί της.

Αν ήταν άλλος στη θέση του, θα έλεγε «SCREW YOU μικρέ, αήντε παίξε με τα τρανσφορμερς σου.» Όμως ο Steve ήταν εκεί, στο πλευρό του πιτσιρικά, αναζητώντας ένα νόημα, μια νέα αλήθεια, ένα νέο φίλο στη ζωή του. Την ίδια στιγμή, η Nancy πέφτει διαρκώς σε λάθη: Κάνει ξαφνικά κοπάνα από το σχολείο «για την Barb» μαζί με τον Jonathan, έναν χαρακτήρα λίγο πιο καταθλιπτικό από τον  Άλκη Κούρκουλο στο «Λόγω Τιμής», που δηλώνει ξεκάθαρα ότι προτιμάει να κάνει παρέα με το μικρό του αδελφάκι αντί για τους συνομήλικους του.

Όλοι ξέρουμε τι θα συμβεί στο τέλος. Όλοι ξέρουμε πως ο Steve, αν και μόνος, θα καταφέρει να πατήσει τον χάροντα του Upside Down μονάχα με ένα μπαστούνι του baseball στα γυμνά του χέρια. Steve άρχοντα, είμαστε μαζί σου.