Εύκολες και γρήγορες!

Κάθε μέρα όλο και κάποιο blog με συμβουλές ομορφιάς δημιουργείται. Ποιο blog και ποιες συμβουλές να ακολουθήσουμε τελικά; Μην μπεις στο κόπο να κουραστείς να ψάχνεις γιατί ακολουθεί η λύση! Παρακάτω θα βρεις 11 φωτογραφίες με το μοντέλο Dilyara Dautova με τις καλύτερες συμβουλές για make up από την μακιγιέρ Elena Zhukova για να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

 • Διάλεξε την σωστή απόχρωση του makeup

makeuptips01

Επίλεξε ένα makeup που να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σου. Το makeup συνήθως διαφέρει σε αποχρώσεις και χωρίζεται από πιο ανοιχτές μέχρι πιο έντονες. Για να επιλέξεις την σωστή απόχρωση που σου ταιριάζει πρέπει να δώσεις περισσότερη βάση στο χρώμα του λαιμού σου.

 • Πρέπει πάντα να συνδυάζεις την πούδρα σου σωστά

makeuptips02

Η επιλογή της πούδρας σου δεν πρέπει να σχηματίζει στο πρόσωπο σου ρίγες ή μικρές λακουβίτσες. Διάλεξε μια πούδρα σε μια μπέζ – καφέ απόχρωση και εφάρμοσε απαλά πάνω από την σκιά των ζυγωματικών για να πάρεις το τέλειο αποτέλεσμα που επιθυμείς.

 • Βρες το ιδανικό σχήμα και χρώμα που ταιριάζει στα φρύδια σου

makeuptips03

Τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του προσώπου και καθορίζουν το σύνολο του μακιγιάζ. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στην επιλογή του σχήματος και στην απόχρωση που θα επιλέξεις για να τα τονίσεις. Για πιο εύκολη λύση συνδύασε το χρώμα των φρυδιών σου με το χρώμα των μαλλιών σου. Για ξανθά ή ανοιχτά μαλλιά χρησιμοποίησε την ανάλογη ανοιχτή σκιά.

 • Κάνε τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα

makeuptips04

Η σωστή χρήση του eyeliner είναι πολύ σημαντική. Για να έχεις την σωστή ολοκληρωμένη εμφάνιση φρόντισε να αποφεύγεις να βάζεις το μολύβι από την κάτω πλευρά του ματιού, γιατί έτσι το μάτι σου θα δείχνει μικρότερο και όχι τόσο τονισμένο. Ο σωστός τρόπος είναι η γραμμή του eyeliner να σχεδιαστεί από την πάνω πλευρά του ματιού ώστε το μάτι να φαίνεται πιο ανοιχτό, μεγάλο και περισσότερο τονισμένο χωρίς να χρειάζεται και η χρήση της σκιάς.

 • Το eyeliner πρέπει να ταιριάζει με το σχήμα των ματιών σου

makeuptips05

Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει eyeliner! Το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι να βρεις το σχήμα που ταιριάζει στο μάτι σου. Αν η χρήση του eyeliner γίνεται με τον λάθος τρόπο τότε το αποτέλεσμα στα μάτια σου μπορεί να είναι τραγικό. Η εξωτερική γραμμή πρέπει πάντα να ακολουθεί την γραμμή του κάτω μέρους του ματιού. Σχεδιάστε τις γραμμές όταν τα μάτια σου είναι ανοιχτά. Η τεχνική αυτή σου επιτρέπει και σε βοηθάει να σχεδιάσεις πιο εύκολα την σωστή γραμμή για το τέλειο αποτέλεσμα.

 • Συνδύασε διαφορετικές σκιές αλλά «σβήσε» τις για ομοιόμορφο αποτέλεσμα

makeuptips06

Την ώρα του μακιγιάζ προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις παραπάνω από δύο αποχρώσεις σκιών για τα μάτια σου. Για να τις εφαρμόσεις σωστά θα χρειαστείς ένα μικρό βουρτσάκι και απαλές σκιές π.χ: καφέ – μπεζ για ένα τέλειο και natural αποτέλεσμα.

 • Εφάρμοσε μια μόνο στρώση μάσκαρα

makeuptips07

 • Προσπάθησε να εφαρμόσεις σωστά το ρουζ  πάνω στα μάγουλα σου

makeuptips08

Κάνε απαλές κινήσεις με την βούρτσα για να απλώσεις το ρουζ σωστά, ώστε να μην φαίνεται πολύ έντονο το ροζ χρώμα. Εφάρμοσε το ρουζ στο κέντρο και συνδύασε το χρώμα κατά μήκος των ζυγωματικών σου.

 • Επέλεξε την σωστή απόχρωση μολυβιού για τα χείλη που να είναι κοντά στο κραγιόν που θα χρησιμοποιήσεις

makeuptips09

Ένα από τα πιο σημαντικά τρικ στο βάψιμο των χειλιών είναι η γραμμή με το μολύβι. Το χρώμα του μολυβιού πρέπει να ταιριάζει άψογα με το κραγιόν που πρόκειται να βάλεις. Πρώτα, προσπάθησε να σχεδιάσεις την γραμμή του μολυβιού γύρω γύρω από τα χείλη σου και έπειτα άπλωσε το κραγιόν της επιλογής σου.

 • Κάλυψε τους μαύρους κύκλους

makeuptips10

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου μπορεί να είναι πολύ έντονοι γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να απλώσεις το concealer με το σωστό τρόπο. Για παράδειγμα, από την παραπάνω φωτογραφία μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο με τον οποίο να κάνεις την εφαρμογή.

 • Στο τέλος, μπορείς να φρεσκάρεις ή να τονίσεις τις ατέλειες που έχουν μείνει

makeuptips11

Χρησιμοποίησε highlighter μόνο για μη-λιπαρές περιοχές και προσπάθησε να μην το βάζεις σε όλο το πρόσωπο αλλά μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του. Άπλωσε το σε περιοχές όπως: ζυγωματικά, φρύδια, εσωτερικές γωνίες των ματιών και στη μύτη.

Πηγή: Brightside.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr