Δεν καρφώνει μόνο… Διπλώνει κιόλας!

Την προηγούμενη Δευτέρα κατάφερε να συζητηθεί έντονα. Παρουσίασε τη δική του μίνι σειρά – ριάλιτι, στην οποία βιντεοσκοπούνται στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητά του όταν δε βρίσκεται σε αθλητικές υποχρεώσεις. Το όνομα της σειράς είναι BackCourt Wade. Πως αλλιώς, αφού για τον παίκτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντουέϊν Γουέιντ,  μιλάμε.
Τη σειρά του, μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς μέσα από την ομώνυμη σελίδα στο Facebook. Σε ένα από τα επεισόδια πρόκειται να δούμε τον Γουέιντ να ταξιδεύει σε Παρίσι και Μιλάνο για τις αντίστοιχες Εβδομάδες Μόδας. Από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε τη στενή σχέση που έχει ο 3 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με το χώρο της μόδας. Ο ίδιος έχει πει ότι ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί μια διαφορετική «αρένα» που χρειάζεται γνώση και σεβασμό. Αθόρυβα, σταδιακά και χωρίς τυμπανοκρουσίες έχει στο ενεργητικό του μέχρι σήμερα σειρά πετυχημένων συνεργασιών με την υπογραφή του. Έχει συνεργαστεί με τη Mission, τη Tie Bar, τη Stance και τη Li Ning, για χάρη της οποίας εγκατέλειψε το 2012 την Jordan Brand της Converse.

Είναι γνωστός για τη λατρεία του στις κάλτσες αφού είναι πρώτος αθλητής που συμφώνησε αποκλειστικά για διαφήμιση καλτσών. Πρόσφατα συνεργάστηκε με την Dsquared 2. Μεγάλη επιτυχία του Γουέιντ είναι και η ηλεκτρονική διάθεση πολλών προϊόντων με το όνομά του μέσα από το Amazon Fashion σε προσιτές τιμές, που κυμαίνονται από 18 έως 100 δολάρια.

Στην εξέλιξή του στον χώρο της μόδας συντέλεσαν η εμφάνιση και το καλό του ντύσιμο. Έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο των 50 ομορφότερων ανθρώπων του κόσμου από το People. Έχει  καταταγεί στην πρώτη δεκαπεντάδα της λίστας των πιο καλοντυμένων προσωπικοτήτων από κάθε χώρο παγκοσμίως από το Esquire. Και έχει αναδειχθεί από το GQ ως ο πιο καλοντυμένος μπασκετμπολίστας του NBA. Το ντύσιμο του είναι πάντα κομψό και μακριά από εκκεντρικότητες. Από τους σχεδιαστές έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Τομ Φορντ. Μεγάλη επιθυμία του, όταν σταματήσει το μπάσκετ, είναι να συνεισφέρει στο ντύσιμο των ανθρώπων από την κορυφή ως τα νύχια. Όπως ο ίδιος λέει όταν αλλάζουμε θα πρέπει να διπλώνουμε επιμελώς τα ρούχα μας και να μην τα πετάμε άτακτα, γιατί πίσω από αυτά κρύβεται πολλή δουλειά. Καλά τα λες Ντουέιν!